Helsinki

Dicken saa vieraita Myyrmäestä

Lauantain ainoassa SM-liigan ottelussa kohtaavat Pirkkolassa Dicken ja Atlas.  Tällä hetkellä Dicken miehittää sarjan neljättä sijaa ja kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla, Atlas puolestaan kahdeksatta sijaa kolmella tappiolla.

Viime kaudella Dicken vei joukkueitten kaikki kolme kohtaamista selvällä erolla. Jokaisessa ottelussa viimeisteen toisella jaksolla Dicken juoksi Kundeilta karkuun. Tällä kaudella Dicken koki kenties hieman yllättäen avaustappionsa viime kierroksella, kun HIFK yllätti Dickenin housut kintuissa lukemin 33-31 (16-17). Molemmat joukkueet pääsevät taistoon siis tappion ärsyttäminä.

Dickenin maalinteosta on vastannut tällä kaudella eniten Timmy Thor, jonka alavedot ja fintit ovat tiukkoja. Samaa voi sanoa myös hieman Benny Bromanista, joka kahdessa pelaamassaan pelissä on koonnut jo 13 maalia. Thorilla kasassa 4 pelistä 27 maalia. Laituri Joacim Broman on sarjan varmimpia viimeistelijöitä. Kundien valmentaja Martinin pikkuveli Valdar on Dickenin joukkueen isähahmo. Casimir Stierncreutz omaa kovan vedon päästessään hyvin vauhtiin. Pelityyli on kovin uhrautuva. Puolustuspäässä isossa roolissa ovat Max Knuts ja Hertolan veljekset, joista Joona pelitoverinsa, laituri, Mikael Knusin suunnittelivat Kundien kaatoa pre-pelipäivä sushilounaalla Atlaksen verkkosivujen tietojen mukaan.

Loukkaantumisten kanssa jälleen tälläkin kaudella taistellut Kundit saa kasaansa kuitenkin taistelutahtoisen ryhmän, joka haluaa avauspisteet. Tärkeässä roolissa tulee olemaan hyökkäysten päättämiset, alastulot ja joukkuepuolustus. Etenkin Dickenin nopeista terävin kärki pitäisi pystyä eliminoimaan, sillä yleensä asemapelissä ottelut ovat olleet tasaisempia.

Ottelu pelataan Pirkkolassa lauantaina 19.10 kello 16.15 alkaen.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk