West karkasi voittoon Dickenistä

Lauantain SM-liigan kärkipään kamppailu HC West – Dicken eteni alun jälkeen isäntien tahdissa ja West kuittasi korkojen kanssa syksyllä Dickenille kärsimänsä tappion. Loppunumerot 30-21 eivät jättäneet sijaa selittelyille.

Vielä 13 peliminuutin jälkeen Kauniaisissa oltiin tasalukemissa, mutta tämän jälkeen West alkoi pikkuhiljaa tehdä hajurakoa vieraisiinsa. Taukoa ottelussa vietettiin lukemissa 16-11.

Dicken pysyi tuntumassa toisen erän alun, mutta erän puolivälissä West vei kuuden minuutin jakson 4-0 ja ottelussa alkoi olla ratkaisun makua. Dicken ei enää pystynyt nousemaan tosissaan haastamaan isäntiään ja summerin soidessa taululla komeili yhdeksän maalin kotivoitto.

HC Westin leirissä voitosta iloittiin ansaitusti ja valmentaja Mikael Källman oli esitykseen kaikin puolin tyytyväinen.

– Yllättävän kypsä ja hyvä peli meiltä. Ottaen vielä huomioon että maajoukkuetauon jälkeen Dicken sai jo yhden ottelun alle. Olen ylpeä joukkueesta, taistelivat ja pelasivat tänään todella hyvin, Källman kiitteli.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Sten Toomla oli myös hymyssä suin voiton jälkeen.

– Hyvä, että voitettiin ja tästä on hyvä jatkaa. Tärkeätä on, että pysymme mukana taistelussa kotiedusta. Hyvin ollaan harjoiteltu ja hyvä valmistautuminen pohjusti voiton. Dickenin veskarit eivät olleet omalla tasollaan tai sitten meidän vedot olivat vaan niin hyviä, Toomla pohti.

Dickenin valmentaja Thomas Lindström sen sijaan oli selvästi synkemmissä mietteissä.

– Meiltä huono ottelu. Tänään ei oltu missään vaiheessa henkisesti läsnä ja taistelutahto puuttui koko ottelun ajan.

West – Dicken 30-21 (16-11)

Maalintekijät:
West: Tuominen Jani 7, Forss Fredrik 2, Genberg Anders 2, Sundberg Richard 6, Toomla Sten 6, Raerinne Joona 5, Koljonen Miro 2
Dicken: Broman Benny 7, Hertola Teemu 1, Thor Timmy 1, Stierncreutz Casimir 3, Broman Joacim 6, Rémy Anton 1, Knuts Max 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Toomla Sten, West
** Christou Theodotos, West
* Sundberg Richard, West

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk