BK-46 saa Cocksin vieraakseen

SM-liiga jatkuu jo viikolla yhden ottelun myötä, kun BK-46 saa Sisu Arenalleen vieraaksi kärkijoukkue Cocksin. Cocks pitää hallussaan ykkössijaa vain maalieron turvin, kun BK puolestaan lähtee otteluun viidenneltä sijalta.

BK-46 avasi vuoden osaltaan viikko sitten Dickenin vieraana ja joutui melkoiseen pyöritykseen kärsien tappion maalein 22-37. Nyt karjaalaisten on terästäydyttävä mikäli mielivät pisteiden makuun päästä.

Sarjataulukon kärkijoukkue Cocks avaa uuden vuoden SM-liigan osalta vasta nyt, mutta Karjaalle joukkue lähtee hyvällä pelituntumalla. Viime torstaina Cocks kaatoi Baltian Liigan ottelussa Klaipedassa Ragunasin ja pelasi päälle vielä harjoitusottelut, joissa perjantaina vastaan asettui venäläinen Zarya Kaspiya Astrakhan ja lauantaina ukrainalainen ZTR Zaporozhye. Tuloksena oli komea voitto ja niukka tappio.

– Pari vuotta sitten en olisi uskonut, että suomalainen joukkue voi voittaa Venäjän Liigan joukkueen. Nyt se on pakko uskoa. Kaksi hyvää peliä kovia vastustajia vastaan. Olen oikein tyytyväinen matkan antiin, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki sanoi seuran verkkosivuilla.

Joukkueiden syksyisen kohtaamisen Riihimäellä vei nimiinsä Cocks maalein 38-29.

Ottelu Sisu Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk