Cocks puristi voittoon BK-46:sta

BK-46 piti keskiviikkona kotihallissaan Sisu Arenalla sarjataulukon kärkijoukkuetta Cocksia pitkään piinapenkissä, mutta riihimäkeläiset puristivat viimeisen 15-minuuttisen aikana tarvittavan eron ja matkasivat kotiin 34-31-voitto taskussa.

Ottelu alkoi hyvin tasaisissa merkeissä ja aina tilanteeseen 7-7 saakka edettiin miltei vuorotahtia. Tämän jälkeen Cocks pääsi muutaman maalin karkumatkalle, mutta mitään ratkaisevaa eroa ei syntynyt ja taukoa Karjaalla vietettiin numeroissa 13-15.

Toinen erä kulki edelleen Cocksin niukassa johdossa, mutta neljää maalia suuremmaksi ero ei missään vaiheessa kasvanut ja BK pysyi hyvin tuntumassa. Reilu 13 minuuttia ennen päätösvihellystä kotijoukkue nousi jo tasatilanteeseen numeroihin 25-25. Seuraavat kolme maalia merkittiin kuitenkin vieraille ja vaikka BK vielä kertaalleen nousi maalin päähän, piti Cocks lopussa pintansa ja vei voiton.

BK-46:n valmentajan Christer Lundqvistin mieltä jäi painamaan oikeastaan vain ottelun loppu, jolloin Cocks lopullisesti ratkaisi pelin.

– Hyvin taisteltu meiltä vaikka se ei riittänytkään. Viimeinen viisiminuuttinen olisi voinut mennä paremmin. Hyvä tsemppi koko joukkueelta, Lundqvist tiivisti.

Cocksin valmentaja Kaj Kekki tukisti sen sijaan omiaan. Alkuvuoden hyvät otteet Baltian liigassa ja kansainvälisissä harjoituspeleissä olivat hänen mukaansa vain muisto.

– Pudotus oli kauhea viimeviikosta; kävelytempoa meiltä. Tuudittauduimme kolmeen hyvään viime viikon peliin. Otteluun ei voi olla tyytyväinen.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt Cocksin maalitykki Teemu Tamminen oli pitkälti samoilla linjoilla Kekin kanssa.

– Hawaiji-palloa. Kolme hyvää peliä viime viikolla oli alla, mutta tässä ottelussa juostiin ainoastaan päästä päähän. Tehdyt maalit sen todistavat, yli kuusikymmentä maalia yhteensä, itse 12 osumista heittänyt Tamminen summasi.

BK-46 – Cocks 31-34 (13-15)

Yleisömäärä: 170

Maalintekijät:
BK-46: Olli-Pekka Korpimäki 4, Robin Karlsson 5, Jasper Hellberg 2, Johan Skogberg 3, Robin Mattsson 1, Janis Selge 7, Mario Karuse 1, Sebastian Säkkinen 1, OliverHelander 7
Cocks: Antti Valo 2, Kristian Jansson 2, Gheorghe Safronii 1, Teemu Tamminen 12, Roni Syrjälä 1, Robin Sjöman 4, Nico Rönnberg 6, Kristo Järve 6

Ottelun LähiTapiola-tähdet:
3 Teemu Tamminen (Cocks)
2 Niclas Zweigberg (BK-46)
1 Kristo Järve (Cocks)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk