West kaatoi Atlaksen epätasaisen esityksen jälkeen

HC Westin ja Atlaksen keskiviikkoinen kohtaaminen sisälsi merkillisiä käänteitä etenkin isäntien osalta. Ottelu näytti jo pariinkin otteeseen ratkenneelta, mutta Westillä oli kummankin jakson keskivaiheilla vaikea vaihe, jonka myötä Atlas pääsi peliin mukaan. Loppuveto isännillä oli kuitenkin vahva ja pisteet jäivät Kauniaisiin maalein 28-21.

West avasi ottelun suorastaan paraatimarssia ja latoi alle kymmenessä minuutissa taululle lukemat 8-1. Atlas pääsi tämän jälkeen kuromaan hiukan eroa kiinni, kun isäntien maalihanat tyrehtyivät tyystin kahdeksaksi minuutiksi, mutta puoliajan loppu mentiin taas isäntien merkeissä ja tauolla eroa oli yhdeksän maalia.

Toisen puoliajan alussa Atlaskin alkoi löytää jyvää ja teki alle kymmenessä minuutissa yhtä paljon maaleja kuin ensimmäisellä 30-minuuttisella yhteensä. Westille tuli jakson puolivälissä jälleen seitsemän minuutin maaliton kausi ja Atlas kavensi eron jo kolmeen osumaan. Avausjakson tapaan Joona Raerinne sai Westin maalihanat kuitenkin uudelleen auki.

Tähän Atlakselta ei löytynyt enää paukkuja vastata ja West seilasi lopulta selvään seitsemän maalin voittoon.

– Ensimmäinen puoliaika pelattiin hyvin ja siihen olen tyytyväinen. Toiseen ei voi olla tyytyväinen. Me lopetettiin pelaaminen ja syytä siihen en tiedä. Voitto on aina voitto, HC Westin valmentaja Mikael Källman totesi.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Joona Raerinne piti myös kahta pistettä tärkeinä.

– Voitto kotiin vaikka kapealla ryhmällä jouduttiin pelaamaan. Nyt vielä yksi vieraspeli Karjaalla ja sitten joulutauolle. Tämä voitto omistettiin Miron [Koljonen] äidille syntymäpäivän johdosta.

Atlas-valmentaja Martin Noodla totesi hänkin, että vaihtoehdot olivat melkoisen vähissä, sillä miehiä on rivistä tippunut melkoisesti.

– Kapealla kokoonpanolla mentiin molemmat joukkueet. Westillä oli kuitenkin hieman parempi fysiikka ja henkilökohtainen taito tuli Westilla paremmin esille. Tällä kokoonpanolla mennään nyt joulutauolle, mutta toivottavasti saadaan sitten pelaajia lisää sairastuvalta.

HC West – Atlas 28-21 (15-6)

Yleisömäärä: 189

Maalintekijät:
West: Forss Fredrik 5, Genberg Anders 1, Carlander Axel 2, Sundberg Richard 6, Toomla Sten 2, Raerinne Joona 7, Koljonen Miro 5
Atlas: Aalto Toni 6, Borodulin Niklas 3, Witikka Tuomas 2, Vainikk Mikk 3, Laitinen Heikki 4, Näntö Erkka 2, Lujanen Jyri 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Joona Raerinne, West
** Theodotos Christou, West
*Tuomas Laitinen, Atlas

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk