Dicken puristi lopussa voittoon BK-46:sta

Dicken ja BK-46 antoivat välierien avauskohtaamisessaan yleisölle jännitystä koko rahan edestä. Tilanteet vaihtelivat puoleen ja toiseen ja lopulta ratkaisu syntyi vasta päätösminuuteilla Dickenin puristettua voittoon maalein 36-33.

Tasaisten alkuminuuttien jälkeen Dicken käväisi kolmen maalin johdossa ennen avausjakson puoltaväliä, mutta tämän jälkeen edettiin karjaalaisten niukassa johdossa, kunnes Dicken nousi tauon alla tasoihin ja ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen numerot olivat 17-17.

Tauon jälkeen BK-46 repäisi kolmen maalin johdon, Dicken tuli tasoihin ja BK meni uudestaan parin maalin johtoon. Dicken imi eron kuitenkin kiinni ja siirtyi jakson puolivälissä pitkästä aikaa johtoon maalilla. Tästä edettiin tasapäin kunnes Dicken alkoi saada pientä eroa. Reilu kolme minuuttia ennen loppua Dicken siirtyi neljän maalin johtoon ja tähän peli lopulta käytännössä ratkesi.

Dicken valmentajan Björn Monnbergin kommentti oli paljon puhuva.

– Hyvä lopputulos vaikka oli vähän vaikea peli. Taisteltiin ja voitettiin, Monnberg summasi.

Kovin tyytyväinen esitykseen ei ollut vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt Benny Bromankaan.

– Huono ottelu meiltä, pelasimme pelkurimaisesti hyökkäyksessä ja puolustuksessa peli oli yleisesti huonoa. Mutta saatiin taisteluvoitto ja se on voitot mitkä lasketaan, Broman muistutti.

BK-46 valmentajan Crister Lundqvistin mietteet olivat – lopputulosta lukuun ottamatta – miltei päinvastaiset.

– Pelattiin hyvin tänään. Hyökkäyksessä peli rullasi hyvin ja päästiin hyvin heittopaikkoihin. Puolustuksessa meillä oli keskellä vaikeuksia Bromanin ja Hertolan heittojen kanssa, Lundqvist totesi.

– Meillä oli paikkamme voittoon tänään, marginaalit ovat pienet näissä otteluissa. Tiistaina on uusi ottelu Karjaalla ja siellä yritetään voittaa.

Dicken – BK-46 36-33 (17-17)

Yleisömäärä: 292

Maalintekijät:
Dicken: Benny Broman 8, Timmy Thor 7, Valdar Noodla 6, Joona Hertola 5, Casimir Stierncreutz 4, Thomas Hollfast 3, Ben Weber 2, Anton Rémy 1
BK- 46: Olli-Pekka Korpimäki 12, Victor Westerlund 6, Jasper Hellberg 4, Robin Karlsson 3, Sebastian Säkkinen 3, Johan Skogberg 2, Robin Mattson 2, Oscar Udd 1

Ulosajot:
Dicken: Teemu Hertola, Casimir Stierncreutz, Thomas Hollfast
BK-46: Robin Mattsson (3 kpl), Olli-Pekka Korpimäki, Sam Sjöman, Victor Westerlund

LähiTapiola-tähdet:
*** Benny Broman
** Olli-Pekka Korpimäki
* Joona Hertola

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk