Andreas Rönnberg palaamassa kotiin – suuntana Cocks?

Pitkän rupeaman ulkomailla pelannut Andreas Rönnberg on palaamassa ensi kaudeksi kotimaan kentille. 30-vuotias Suomen ehdottomiin tähtipelaajiin lukeutuva Rönnberg on omien sanojensa mukaan hyvin lähellä sopimusta Cocksin kanssa.

Karjaalaislähtöinen Rönnberg on pelannut ulkomailla Espanjassa, Saksassa ja viimeksi Norjassa. Nyt on kuitenkin aika palata kotiin.

– Tämä päätös on kypsynyt hitaasti kauden mittaan. Ajatellen perhettä ja sitä, että lapset lähestyvät kouluikää sekä sitä että meillä on vasta remontoitu talo Karjaalla, tuntuu tämä oikealta ajankohdalta palata Suomeen, Rönnberg kertoi Västra Nylandille.

Sopimus Cocksin kanssa on Rönnbergin mukaan käytännössä valmis ja vain allekirjoituksia vailla.

– Keskustelin sekä Cocksin että BK-46:n kanssa, mutta Cocks on todennäköinen – olen sen myös BK:lle kertonut. Cocks panostaa ammattimaisesti, pelaa Baltian liigaa ja nämä painoivat vaa’assa.

– Ajatellen maajoukkuepelejä haluan myös seurajoukkueessa pelata niin korkealla tasolla kuin mahdollista. Sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu, mutta eiköhän se tapahdu aika pian.

Kolmesti – viimeksi vuosina 2012 ja 2013 – Suomen parhaaksi käsipalloilijaksi valittu Rönnberg pääsisi Cocksissa myös samaan seuraan nuoremman veljensä Nicon kanssa.

– Myös se painoi vaakakupissa. Maajoukkuetta lukuun ottamatta en ole koskaan pelannut yhdessä Nicon kanssa. Jos meitä on kaksi jotka asuvat Karjaalla, helpottaa se tietysti ajamista harjoituksiin ja sellaista.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk