Dicken pudotti BK-46:n kyydistä tauon jälkeen

Dicken taistelee tiukasti edelleen runkosarjan kakkossijasta. Lauttasaarelaiset vierailivat lauantaina Karjaan Sisu Arenalla ja karkasivat tasaisen avausjakson jälkeen lopulta selvään voittoon BK-46:sta. Loppunumerot kirjattiin lukemin 27-36.

Ottelun ensimmäinen 30-minuuttinen edettiin tasaisissa merkeissä, eikä kumpikaan joukkue päässyt missään vaiheessa tekemään kahta maalia suurempaa eroa vastustajaan. Taukoa Karjaalla vietettiin kotijoukkueen niukassa 16-15-johdossa.

Toinen erä jatkui samoissa merkeissä aina 13. minuutille ja tilanteeseen 22-23 saakka. Tämän jälkeen Dicken vei nopeassa tahdissa jakson maalein 4-0 ja ratkaisun makua alkoi olla ilmassa. BK ei pystynyt enää nousemaan mukaan taisteluun voitosta ja ero venyi vähitellen lähelle kymmentä maalia, missä se pysyi loppuun saakka.

BK-46:n päävalmentaja Christer Lundqvist näki ratkaisun tapahtuneen pian tauon jälkeen, kuten numerotkin kertoivat

– Ensimmäinen jakso oli meiltä hyvä. Tehtiin töitä ja päästiin paikkoihin. Toisella jaksolla jäätiin paikoillemme, varsinkin kun saimme kolme ulosajoa heti jakson alussa. Itseluottamus laski ja hukattiin koko ottelu, Lundqvist totesi.

Dickenin Thomas Lindström näki ottelun kulun varsin samansuuntaisesti. BK piti Dickeniä pihdeissä alkuun, mutta lopussa Dicken sai pelinsä toimimaan halutusti.

– Tiedettiin että BK pelaa korkealla puolustuksella. Kuitenkin ensimmäisellä jaksolla olimme hermostuneita. Toisella jaksolla pelattiin rauhallisesti ja järkevästi varsinkin hyökkäyspelissä. Tämä johti siihen että BK ei päässyt kontraamaan.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vei joukkueensa tehomiehiin kuulunut Dickenin Anton Remy.

–  Kaiken kaikkiaan tämä oli tiukka peli. Lopussa meillä oli enemmän malttia niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin. Pelattiin joukkueena, Remy kiitteli.

BK-46 – Dicken 27–36 (16 15)

Yleisömäärä: 215

Maalintekijät:
BK-46: Olli-Pekka Korpimäki 3, Robin Karlsson 4, Robin Mattsson 1, Janis Selge 6, Mario Karuse 2, Victor Westerlund 5, Sebastian Säkkinen 4, Oliver Helander 2
Dicken: Benny Broman 5, Joona Hertola 6, Timmy Thor 8, Joacim Broman 6, Anton Remy 8, Valdar Noodla 3.

Ottelun LähiTapiola-tähdet:
3 Anton Remy (Dicken)
2 Victor Westerlund (BK-46)
1 Joona Hertola (Dicken)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk