Cocks karkasi Atlakselta nopeasti

Atlaksen ja Cocksin välinen SM-liigan ottelu eteni lauantaina alkuminuuttien jälkeen melkoisen yksipuolisesti vierasjoukkueen hallussa. Mitään murskajaisia Myyrmäessä ei nähty, mutta Cocks vei pistee varmasti lukemin 22-31.

Vielä ottelun kahdeksannella minuutilla oltiin lukemissa 3-3, mutta Roni Syrjälän maali vei Cocksin johtoon tämän jälkeen, eivätkä riihimäkeläiset enää johtoasemastaan sen jälkeen luopuneetkaan. Ero kasvoi hitaasti, mutta tasaisesti ja taukoa Myyrmäessä vietettiin lukemissa 10-16.

Kovin lähellä Atlas ei toisessakaan erässä enää päässyt ja Cocksin johto repesi nopeassa tahdissa lähelle kymmentä maalia. Atlas kavensi vielä eron 6-7 maaliin, mutta ei pystynyt tosissaan uhkaamaan vieraiden voittoa ja loppuhetkillä Cocks pääsi vielä kaunistelemaan voittonumeroitaan.

Ottelun vakuuttavimpana pelaajana palkittu Cocksin Teemu Tamminen näki pelin olleen hyvin joukkueen hallussa.

– Ajatukset olivat jo osittain ensi viikon Serbia-pelissä. Tässä ottelussa meidän ei tarvinnut paljoa onneksi itseämme rasittaa. Alussa pelasimme hetken nopeaa ja hyvää peliä. Saatiin siinä riittävä ero, jotta loppupeli sujui leppoisammin.

Tamminen saavutti samalla myös merkittävän rajapyykin.

– 1700 pääsarjamaalia tuntuu hyvältä. Pääasia kuitenkin, että joukkue voittaa. Itse tätä tekee mieli jatkaa niin kauan kun paikkoja tulee, pallot menevät maaliin ja mikä tärkeintä paikat pysyvät kunnossa.

Vierasjoukkueen pää valmentaja Kaj Kekki oli niin ikään kokonaisuuteen tyytyväinen.

– Rauhallinen rypistys joukkueeltamme tänään. Isompaa tekoa ja menoa eivät pisteet vaatineet. Osittain olimme jo aloittaneet valmistautumisen ensi viikonloppuun. Tärkein asia ottelussa oli voitto ja putken jatkuminen.

Kotijoukkueen päävalmentaja Martin Noodla myönsi suoraan, ettei Atlas pystynyt toden teolla laittamaan Cocksi puntariin-

– Olimme tänään liian pehmeitä. Cocks oli jokaisella osa-alueella vähintään asteen verran parempi. Voimakkaampia, nopeampia, pallovarmempia, teknisempiä jne. Me jatkamme kuitenkin omaa juttuamme tästä eteenpäin ja kehitämme peliämme kohti loppukautta ja ensi kautta, Noodla summasi.

Atlas – Cocks 23-31 (10-16)

Yleisömäärä: 302

Maalintekijät:
Atlas: Anthony Hellakoski 5, Toni Aalto 4, Erkka Näntö 3, Marius Lepp 3, Tuomas Witikka 2, Jyri Lujanen 2, Heikki Laitinen 1, Oskari Lehtonen 1, Arto Starck 1
Cocks: Teemu Tamminen 6, Gheorghe Safronii 4, Nico Rönnberg 4, Kristo Voika 3, Antti Rogenbaum 3, Antti Valo 3, Robin Sjöman 3, Vili Mattila 2, Roni Syrjänen 2, Kristian Jansson 1

Varoitukset:
Atlas: Kenneth Åstrand, Heikki Laitinen, Jyri Lujanen
Cocks: Gheorghe Safronii, Teemu Tamminen, Robin Sjöman

Ulosajot:
Atlas: Toni Aalto 1kpl
Cocks: Antti Rogenbaum 1kpl, Andrei Buciuman 1kpl, Gheorghe Safronii 1kpl, Robin Sjöman 1kpl

LähiTapiola-Tähdet:
*** Tamminen Teemu (Cocks)
** Hellakoski Anthony (Atlas)
* Aleksejev Marius (Cocks)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk