HIFK saa Akilleksen vieraakseen

Neljännessä sijassa SM-liigan sarjataulukossa tiukasti kiinni oleva HIFK saa lauantaina vieraakseen sarjajumbo Akilleksen, joka edelleen metsästää kauden avauspisteitään. Akilleksen panokset ovat sinänsä pienemmät, mutta nollakerhoon porvoolaiset eivät halua jäädä.

HIFK:lla on alla keskiviikolta kova ottelu sarjakärki Cocksia vastaan. Tähtirinnat pysyivät riihimäkeläisten kyydissä kolme neljännestä ottelusta, mutta joutuivat lopussa taipumaan. Tappio oli HIFK:lle jo kolmas perättäinen – tosin vastassa on ollut kolme kärkijoukkuetta.

Akilles oli viime sunnuntaina hyvin lähellä avata pistetilinsä, mutta hyvä taistelu päättyi kitkerään yhden maalin tappioon SIF:lle. Ottelu osoitti kuitenkin, että Akillesta ei kannata lähteä lainkaan aliarvioimaan sarjasijoituksesta huolimatta.

Vastaava ottelu lokakuun lopulla oli todellista HIFK:n riemujuhlaa, sillä isännät takoivat tuolloin taululle hurjat lukemat 50-25. Tammikuussa Porvoossa oli sitten huomattavasti tiukempaa ja pisteet matkasivat pääkaupunkiin niukasti loppunumeroin 34-36.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 17.00. Käsipalloilta jatkuu heti perään naisten SM-sarjan ottelulla HIFK – ÅIFK kello 19.00 alkaen.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk