BK-46:lla ja Dickenillä kovat panokset

BK-46 taistelee neljännestä sijasta ja puolivälierien kotiedusta, Dicken puolestaan runkosarjan kakkossijasta. Joukkueet iskevät yhteen lauantaina Karjaan Sisu Arenalla, joten kamppailussa on ainakin panoksia riittämiin.

Molemmilla joukkueilla on alla voitto, kun Dicken kukisti lauantaina Atlaksen ja BK-46 kävi ryöstämässä samaan aikaan pisteet Kauniaisista. Näin ollen Dicken kohtaa jälleen HC Westin edellisessä pelissä voittaneen joukkueen.

Dicken käy edelleen kiivasta taistelua runkosarjan kakkossijasta ja pistemenetyksiin ei kerta kaikkiaan ole varaa. Samaan aikaan BK-46 tavoittelee nelossijaa, joka on joukkueelta enää pisteen päässä. Panoksia ottelussa siis riittää yllin kyllin ja kun tiedetään kuinka hankala paikka Sisu-Arena on vierasjoukkueelle, on odotettavissa tasainen vääntö.

BK:n maalia vartioi tällä kaudella viimeistään käsipallokansan tietoisuuteen noussut Mikael Heinonen joka on pelannut loistavan kauden, siitä osoituksena LähiTapiola tähtipelaajapörssin ykkössija 26 tähdellään. Hyökkäyspäässä kultashortseja kantaa O-P Korpimäki 68 maalillaan, hänen jälkeensä kokenut Robin Karlsson 65 maalilla ja Janis Selge 59 häkillään.

Dickenin kultashortseja kantaa edelleen Joacim Broman, mutta kaksoisveli Benny on enää neljän, ja Timmy Thor viiden maalin päässä Joacimin 92 maalista. Maalia vartioi maajoukkueveskari Mikael Mäkelä.

BK-46 – Dicken lauantaina kello 16.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk