Dicken murskasi tylysti Akilleksen

Sarjajumbo Akilleksesta ei juuri vastusta Dickenille ollut joukkueitten kohdatessa lauantaina Pirkkolassa. Dicken paineli ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen täysin omille teilleen ja vei ottelun nimiinsä murskaavin lukemin 44-14.

Vielä 10 minuutin pelin jälkeen lukemat taululla olivat 6-3, mutta avauspuoliskon loppu oli silkkaa kotijoukkueen näytöstä. Dicken latoi maaleja tasaiseen tahtiin ja Akilleksen onnistumiset jäivät todella harvoiksi. Näin taukoluvut kirjattiin lukemin 22-5.

Ottelu oli ratkennut jo, mutta paljon muutosta toinen erä ei pelin kuvaan tuonut. Dicken repi eroa tasaisesti lisää ja iski myös toisella 30-minuuttisella 22 maalia porvoolaisten tuskaillessa edelleen maalinteon kanssa ja näin eroksi muodostui peräti 30 maalia.

Valmentajille ei ottelun jälkeen jäänyt tehtäväksi paljon muuta kuin todeta tosiasiat, kuten Dicken-valmentaja Thomas Lindströmin osuvasti totesi.

– Oikein hyvä ottelu meiltä, keskityttiin melkein täydet 60 minuuttia, puolustus toimi ja päästiin hyvin nopeisiin.

Akilles-valmentaja Olev Eensalu ei katsonut selittelyitä sen enempää tarpeelliseksi.

– Dicken juoksi meidän ylitsemme. Kaikki heitot joita heitettiin, menivät ohi tai maalivahti otti ne ja Dicken pääsi nopeisiin. Jos vastustaja pelaa 6-0, niin meillä on aina vaikeuksia kun meidän joukkueestamme puuttuu hyviä heittäjiä.

Yhdeksän maalia heittänyt Casimir Stierncreutz vei ottelun vakuuttavimman pelaajan palkinnon.

– Meillä oli kaksi tappiota tämän alla ja joukkueena otettiin ottelu näyttämisenä, että pystytään pelaamaan. Me löysimme oma pelimme hyvin tämän ottelun aikana.

– Akilleksella on ollut vähän vaikeuksia, muun muassa valmentajan vaihto, ja näytti siltä ettei heillä ollut oma pelinsä ihan huippukunnossa, Stierncreutz pohti.

Dicken – Akilles 44-14 (22-5)

Yleisömäärä: 108

Maalintekijät:
Dicken: Casimir Stierncreutz 9, Philip Ahlgren 8, Timmy Thor 7, Anton Rémy 6, Joona Hertola 5, Filip Söderlund 3, Valdar Noodla 3, Max Knuts 2, Thomas Hollfast 1
Akilles: Olev Eensalu 4, Alexander Lång 3, Henri Storsjö 2, Joel Ahlgren 1, Patrick Lång 1, Ric Liljendal 1, Tom Mannonen 1, Taavi Tibar 1

Ulosajot:
Dicken: Tommy Thor, Philip Ahlgren
Akilles: Alexander Lång, Henri Storsjö 2kpl, Sam Mannonen

LähiTapiola-tähdet:
*** Casimir Stierncreutz
** Anton Rémy
* Philip Ahlgren

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk