Dicken komeaan voittoon BK-46:sta

Dicken säilytti asemansa SM-liigan kärkitaistelussa ottamalla keskiviikkona komean voiton BK-46:sta. Vieraat pysyivät Dickenin tahdissa Pirkkolassa pelatussa ottelussa vain alkuminuutit ja tämän jälkeen ero alkoi kasvaa. Loppusummerin soidessa taululla Dickenin peräti 15 maalin voittoa osoittaneet lukemat.

Alussa haettiin asetelmia ja ottelu eteni tasaisena aina lukemiin 4-4 saakka. Tämän jälkeen Dicken vei kuitenkin reilun kahdeksan minuutin jakson peräti 7-0 ja otti tukevan otteen tapahtumista. Ero pysyi käytännössä muuttamattomana siitä eteenpäin ja taukoa Pirkkolassa vietettiin lukemissa 16-9.

Toisen erän ensimmäisten minuuttien jälkeen ottelussa alkoi olla ratkaisun makua, kun Dicken alkoi repiä lisää eroa. Kymmenen minuutin kohdalla eroa oli jo kymmenen osumaa, eikä BK:lla ollut enää voimia nousta takaisin peliin. Viimeisellä kymmenminuuttisella Dicken vielä kaunisteli numeroita, eikä loppuluvut 37-22 paljon selittelemisen varaa jättäneet.

Eikä BK-46-valmentaja Christer Lundqvist selittämään lähtenytkään.

– Meidän hyökkäyspelimme oli todella huonoa, liikuttiin liian paljon sivuttain. Kukaan ei uskaltanut ottaa vastuuta ja Dickenin maalivahdilla oli helppo torjua meidän vetomme. Meidän pitää parantaa huomattavasti meidän peliämme.

Dickenin valmentajan Björn Monnbergin ei sen sijaan tarvinnut isommin esitystä harmitella.

– Ihan hyvä alkuvuodelle, ja kaikki jätkät tekivät hyvää työtä. Tästä on hyvä jatkaa.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi Dickenin Joacim Broman piti myös esitystä kokonaisuutena mallikkaana.

– Päästiin heti alussa hyvin peliin mukaan, ja tehtiin aika paljon nopeita maaleja. Meidän puolustus- ja maalivahtipelimme oli hyvä tänään.

– Meidän keskittymisemme herpaantui pikkasen pelin keskivaiheella, mutta päästiin hyvin takaisin peliin ja pelattiin meidän omalla tasollamme ottelu loppuun.

Dicken – BK-46 37-22 (17-10)

Yleisömäärä: n.200

Maalintekijät:
Dicken: Joacim Broman 9, Anton Rémy 9, Timmy Thor 5, Benny Broman 4, Ben Weber 4, Valdar Noodla 3, Casimir Stierncreutz 2, Mikael Knus 1
BK-46: Robin Karlsson 8, Oliver Helander 5, Johan Skogberg 3, Oscar Udd 3, Janis Selge 2, Sam Sjöman 1

Ulosajot:
Dicken: Mikael Knus, Filip Söderlund, Valdar Noodla
BK-46: Oscar Udd (2 kpl), Olli-Pekka Korpimäki, Johan Skogberg, Janis Selge, Alex Lignell

LähiTapiola-tähdet:
*** Joacim Broman, Dicken
** Anton Rémy, Dicken
* Robin Karlsson, BK-46

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk