Kaimaseurojen kohtaaminen perjantaina

Tammikuun ensimmäinen kotiottelu Helsingin Urheilutalolla nähdään nyt perjantaina HIFK:n kohdatessa sisarseuran Turusta eli ÅIFK:n. Kamppailu aloittaa samalla vilkkaan käsipalloviikonlopun kotimaan pääsarjoissa.

HIFK aloitti vuoden 2014 vierasvoitolla Porvoosta, mutta ÅIFK:n uusi vuosi toi kolmen maalin tappion kotona Siuntiota vastaan. Koko kauden otteluista HIFK on kerännyt 7 voitolla yhteensä 14 pistettä, ja ÅIFK on kahdella Akilles-voitolla saavuttanut tähän mennessä 4 pistettä.

Ensimmäisen kierroksen keskinäinen kohtaaminen Turussa päättyi HIFK:n 28-32-voittoon. Joukkueiden parhaat maalintekijät ovat Andre Orel, HIFK 79 maalilla sekä Alvaro Arenas, ÅIFK 75 maalilla.

HIFK palasi Akilles-voiton myötä voittokantaan ja sarjataulukon neljännelle sijalle. Aivan uomissaan joukkueen peli ei Porvoossa ollut, mutta voitto tuli tärkeään saumaan. ÅIFK puolestaan on joutunut melkoiseen niukkojen tappioitten kierteeseen. Peli kulkee alkukautta mallikkaammin, mutta voittoihin saakka voimat eivät tahdo riittää.

Ottelu perjantaina käynnistyy kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk