Atlas avaa vuoden Akillesta vastaan

Atlas palaa pitkän, neljän viikon tauon jälkeen taas parketeille, kun tulevana lauantaina vastaan asettuu Porvoon Akilles. Akilles ehti jo avata uuden vuoden osaltaan viikolla, kun HIFK haki pisteet Porvoosta tasaisen taistelun päätteeksi.

Pitkä tauko on Vantaalla käytetty Atlaksen verkkosivujen mukaan pelaajien pienten kolhujen paranteluun ja tässä suhteessa tauko tuli enemmän kuin tarpeeseen. Viimeisessä ottelussa joulukuun lopulla Dickeniä vastaan Kundit sai raavittua kasaan vain vaivoin täyden joukkueen. Nyt siihen onkin tulossa mukavasti helpotusta, kun muun muassa Anthony Hellakoski pukee ensimmäistä kertaa Kundien paidan päälle tällä kaudella. Muutenkin sairaslista näyttää tyhjemmältä kuin aikoihin, vaikka pieniä vaivoja vielä vilisee ja näin ollen valmennus päättänee pelaavan kokoonpanon perjantain harjoitusten jälkeen.

Atlaksen ja Akilleksen viimeisin kohtaaminen Porvoossa päättyi vantaalaisten 25-28-voittoon. Vielä puoliajalla maalin takaa-ajo asema pystyttiin kääntämään ansaittuun voittoon ja näin Kundit korjasi tuolloin kauden avauspisteet. Toni Aallon käsi kävi tuolloin yhdeksän maalin arvoisesti ja puolustuksen herra ja Hidalgo Marius Lepp maalasi seitsemästi.

Myyrmäki on ollut paha paikka Akillekselle ja sen viime voitosta Kundien pyhätöstä on aikaa. Akillekselle tuskin on nytkään luvassa helppoa iltapuhdetta, vaikka Porvoolaisten otteet näyttivätkin pirteältä vuoden avausottelussa Helsingin IFK:ta vastaan. Akilles johti ottelua vielä toisen erän alkupuolella, mutta taipui lopulta niukkaan tappioon.,

Atlas on pelannut muita joukkueita vähemmän otteluita ja voitto lauantaina nostaisi joukkueen taistelemaan jopa neljännestä sijasta sarjataulukossa. Akilles puolestaan tuskailee edelleen nollakerhossa ja haluaa rikkoa kuparisensa voittosarakkeessa.

Ottelu Myyrmäessä alkaa lauantaina kello 15.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk