Dicken avasi puolivälierät selkeällä voitolla

Dicken otti ensimmäisen kiinnityksen SM-liigan välieräpaikkaan kaatamalla ensimmäisessä puolivälieräottelussa tiistaina Atlaksen kotonaan Pirkkolassa lopulta selkein numeroin 33-22. Joukkueet kohtaavat toistamiseen torstaina Myyrmäessä.

Dicken karkasi heti alussa muutaman maalin johtoon ja näissä asemissa edettiin pitkään. Atlas nousi avausjakson puolivälissä pariin otteeseen jo maalin päähän, mutta kohti taukoa Dicken venytti jälleen eroa ja johti ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen viidellä maalilla.

Heti tauon jälkeen Dicken nykäisi eroksi jo yhdeksän maalia ja ottelussa alkoi olla ratkaisun makua. Atlas ei tämän jälkeen enää kahdeksaa maalia lähemmäs päässyt ja Dicken saattoi loppuminuuteilla lasketella tyylikkääseen voittoon.

Atlaksen valmentaja Martin Noodla oli avauskohtaamiseen kaikkea muuta kuin tyytyväinen.

– Hävittiin jo pukukopissa, ei löytynyt sitä joukkuetta mitä pitäisi olla kun tulee playoffeihin. Vaikka yritettiin kovasti tänään, niin tämä oli semmoinen ”nukkuva kaunotar” koko joukkue. Nyt on jokaisen pelaajan katsottava peiliin ja herättävä, siihen on tasan puolitoista vuorokautta aikaa, Noodla paukutti.

Dicken-valmentaja Björn Monnbergin oli voiton jälkeen huomattavasti vapautuneempi olla.

– Hyvä alku playoffeihin ja kaikki pelaajat teki oman osansa. Tulos oli hyvä, Monnberg tiivisti.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan Casimir Stierncreutzin mukaan pudotuspelihenki oli selvästi aistittavissa.

– Huomasi että se oli ensimmäinen playoff-peli, molemmat tekivät virheitä sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Pelattiin hyvin tänään, mutta vielä tarvitsemme kaksi voittoa, Stierncreutz muistutti.

Dicken – Atlas 33-22 (18-13)

Yleisömäärä: 263

Maalintekijät:
Dicken: Casimir Stierncreutz 7, Timmy Thor 6, Joacim Broman 5, Benny Broman 4, Anton Rémy 4, Mikael Knus 2, Ben Weber 2, Valdar Noodla 2, Filip Söderlund 1
Atlas: Jani Kivinen 5, Anthony Hellakoski 4, Toni Aalto 3, Marius Lepp 3, Heikki Laitinen 3, Arkka Näntö 1, Arto Starck 1, Oskari Lehtonen 1, Jyri Lujanen 1

Ulosajot:
Dicken: Ben Weber 3kpl
Atlas: Heikki Laitinen, Anthony Hellakoski, Marius Lepp

LähiTapiola-tähdet:
*** Casimir Stierncreutz
** Joacim Broman
* Timmy Thor

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk