BK-46 avasi puolivälierät vakuuttavasti

Ennalta tiukin puolivälieräsarja runkosarjan nelosen ja vitosen BK-46:n ja HIFK:n kesken alkoi melkoisella näytöksellä. Aivan alkua lukuun ottamatta ensimmäinen puolivälieräottelu oli BK-46:n näytöstä ja päättyi karjaalaisten 36-22-voittoon.

Kotijoukkue BK otti alkuminuuttien jälkeen tahtipuikon haltuunsa ja johti jo ensimmäisen 15-minuuttisen jälkeen numeroin 10-3. Taukoon mennessä ero oli kasvanut jo kymmeneen maaliin ja ottelun lopputulos alkoi olla arvattavissa.

Ero pysyi 8-10 maalissa aina viimeisen kymmenminuuttisen alkuun ja siinä vaiheessa HIFK:lta alkoi loppua jo uskokin ottelun kääntämiseen ja karjaalaiset pääsivät vielä kaunistelemaan voittonumeroitaan.

BK-46:n valmentajan Christer Lundqvistin tehtäväksi jäi vain jakaa kiitosta joukkueelleen vahvasta esityksestä.

– Tultiin otteluun todella hyvin latautuneina. Puolustuspeli toimi ja maalivahti pelasi kuin unelma, Lundqvist suitsutti.

– No, tilanne on 1–0 ja aloitetaan uusi latautuminen torstain ottelua varten. Se on taas kokonaan uusi peli kapealla kentällä.

HIFK:n valmentaja Kenneth Bäcklund sen sijaan ei juuri omiaan silitellyt ja myönsi samalla voiton menneen täysin oikeaan osoitteeseen.

– BK halusi voittaa, me emme. BK-laiset olivat todella lämpimiä ensimmäiset 15 minuuttia. Kerta kaikkiaan ei vain haluttu voittaa tänään, Bäcklund manasi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi BK-maalivahti Mikael Heinonen.

– Tänään toimittiin kyllä kerta kaikkiaan hyvin joukkueena. Vaihto 6-0-puolustukseen oli hyvä strateginen valinta. Hyökkäyspäässä saatiin paljon pelattua linjapelaajille, Heinonen näki.

BK-46 – HIFK 36–22 (18–8)

Yleisömäärä: 310

Maalintekijät:
BK-46: Olli-Pekka Korpimäki 8, Sam Sjöman 6, Robin Karlsson 4, Jasper Hellberg 1, Johan Skogberg 1, Robin Mattsson 1, Janis Selge 6, Victor Westerlund 4, Sebastian Säkkinen 3, Oscar Udd 2
HIFK: Antti Koskela 3, Eino Jokio 1, Serghei Glinka 4, Harri Pitkänen 1, Thomas Åkermark 2, Alexander von Numers 7, Niklas Salmen 2, Johannes Bargum 2.

Ottelun LähiTapiola-tähdet:
3 Mikael Heinonen (BK-46)
2 Sam Sjöman (BK-46)
1 Alexander von Numers (HIFK)

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk