Riihimäki

Cocks karkasi ÅIFK:lta toisella puoliajalla

Cocks piti tiukasti kiinni asemistaan SM-liigan kärkipaikalla tiistain vierasottelussaan ÅIFK:ta vastaan. Isännät pistivät avauspuoliskon ajan hyvin kampoihin, mutta tauon jälkeen Cocks sai maalihanat auki ja paineli lopulta selvään voittoon maalein 38-29.

Ottelun alkuminuuteilla ÅIFK oli niukasti niskan päällä, mutta Cocks käänsi vähitellen tilanteen edukseen – tosin vielä 22. minuutilla ÅIFK puristi lukemat tasoihin 11-11.

Tauolle mentiin Cocksin kolmen maalin johdossa, mutta ratkaisu nähtiin toisen puoliajan alussa, kun riihimäkeläiset repäisivät eron yhdeksään maaliin alle kahdeksassa minuutissa, eikä ÅIFK tämän jälkeen enää tosissaan pystynyt nousemaan taisteluun pisteistä.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vei yhdeksän osumaa heittänyt Cocksin Gheorghe Safronii, joka kiteytti pelitapahtumat osuvasti.

– Ensimmäinen puoliaika pelattiin niin hyvin kuin jaksettiin ja toisen puoliajan alussa ratkaistiin peli meidän osaltamme, Safronii tiivisti.

Cocksin valmentaja Kaj Kekki antoi tunnustuksen vastustajalle.

– ÅIFK:lla liikkui pallo hyvin, paremmin kuin viimeksi kun heidät kohtasimme. Koko joukkueella on ollut fyysistä väsymystä juuri nyt, muuten ÅIFK pelasi hyvin.

ÅIFK-luotsi Ulf Andersson näki hänkin omiensa otteissa paljon positiivista.

– Pelasimme nyt selvästi suuremmalla tahdolla ja asenteella. Erityisesti Arttu pelasi kauden parhaan ottelunsa, Andersson kehui Arttu Tammista.

– Cocksin tapaista joukkuetta vastaan kyse on marginaaleista. Heillä on joka pelipaikalle laatupelaajia ja heti kun antaa harhasyötön, se merkitsee maalipaikkaa heille. Puolustuspelimme oli parempaa kuin viimeksi Dickeniä vastaan ja pystyimme haastamaan kentän joka osa-alueella.

ÅIFK- Cocks 29-38 (12-15)

Yleisömäärä: 226

Maalintekijät:
ÅIFK: Arttu Tamminen 3, Joonas Nieminen 2, Sebastian Andersson 3, Olli Tamminen 3, Albert Lindholm 4, Frans Lindholm 1, Christoffer Sjöblom 4, Alvaro Arenas 2, Christoffer Nyström 6, Andreas Nyström 1
Cocks: Antti Rogenbaum 2, Antti Valo 3, Andrei Buciuman 1, Gheorghe Safronii 9, Teemu Tamminen 5, Roni Syrjälä 1, Nico Rönnberg 7, Kristo Voika 6, Niko Leikama 4

Ulosajot:
ÅIFK:Joonas Nieminen 7, Brieuc Deloire 25, Alvaro Arenas 45 (2kpl)
Cocks: Ahti Rogenbaum 5, Gheorghe Safronii 11, Kristo Voika 77( 2 kpl)

Lähivakuutus-tähtipelaajat:
*** Cocks: Gheorghe Safronii
** Cocks: Kristo Voika
* ÅIFK: Ville Nordqvist

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk