Otteluennakko

Dicken SIF:n vieraaksi keskiviikkona

Dicken matkaa Siuntioon keskiviikkona ja isäntäjoukkue haastaa lauttasaarelaiset joukkueitten kauden toisessa kohtaamisessa, ensimmäinen kohtaaminen Pirkkolassa kääntyi Dickenin eduksi 31-26 tasaisen ottelun jälkeen.

Otteluun lähdetään asemista, joissa SIF on kuudella pisteellään sarjataulukossa seitsemäntenä ja Dicken puolestaan jakaa kakkossijaa HC Westin kanssa.

Dickenin verkkosivujen mukaan edellisen kasvojen pesun – selvä voitto ÅIFK:sta – jälkeen joukkueen on taas mukava päästä pelaamaan voitto alla. Siuntiossa on aina hankala pelata vierasjoukkueena, eikä lepsuiluun ole tälläkään kertaa varaa, siitä osoituksena SIF:n lähestulkoon sensaatiomainen voitto Cocksista pari kuukautta sitten. Myös ÅIFK kaatui Siuntiossa. SIF kärsi edellisessä ottelussaan tappion Westin vieraana, vaikka oli pitkään kiinni taistelussa voitosta.

Kuten todettu, on Dicken laittanut Cocksille kärsityn ruman tappion sivuun ja keskittynyt taas pelaamiseen omalla tasollaan, viikonloppuna ÅIFK kaatui käytännössä ensimmäisen 10-minuuttisen aikana 40-26 päättyneessä lauantai-ottelussa. Siuntiolla toisaalta on kolmen ottelun tappioputki päällä, eikä joukkue taatusti halua jatkaa sitä antamatta kunnon vastusta keskiviikkona. Nuori vasen laituri Janne Korpimäki on tällä kaudella osoittanut todella vakuuttavia otteita ja johtaakin siuntiolaisten sisäistä maalipörssiä ylivoimaisesti 59 maalillaan ennen ex. Dickeniläistä Christoffer Modigia (37) sekä Anton Luuppalaa (36).

Lauttasaarelaisten maalipörssi on selkeästi tasaisempi, joka myös osoittaa että joukkue kykenee ratkaisuihin leveällä rintamalla. Timmy Thor pitää edelleen kultashortseja 51 maalillaan ennen Joacim Bromania (43) sekä Benny Bromania ja Valdar Noodlaa (39).

Dicken lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta varmaa on että pisteet eivät Siuntiosta irtoa helpolla, on siis jaksettava keskittyä täydet 60 minuuttia eikä varsinkaan ¨jättää jalkoja autoon¨ huonon aloituksen muodossa.

Ottelu Siuntiossa alkaa keskiviikkona kello 18.45.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk