Otteluennakko

Cocks euromenestyksen jälkeen ÅIFK:n vieraaksi

Cocks oli harvoja SM-liigaseuroja, joka ei sarjaottelua viikonloppuna pelannut, mutta Challenge Cupin kaksi europeliä pitivät riihimäkeläiset kiireisinä ja jo tiistaina on edessä uusi haaste, kun matka vie SM-liigan merkeissä Turkuun ÅIFK:n vieraaksi.

ÅIFK:n viikonlopusta ei jäänyt paljon käteen. Niukkoihin tappioihin tällä kaudella erikoistunut joukkue joutui täysin Dickenin jyräämäksi jo avauspuoliskolla, eikä pystynyt tosissaan voitosta taistelemaan. Cocksin viikonloppu sen sijaan sujui aurinkoisissa merkeissä, kun Pallamano Pressano kaatui kahdesti ja tie jatkopeleihin EHF Challenge Cupissa avautui yhteismaalein 57-45.

Kotijoukkue ÅIFK:lla on tilillä toistaiseksi vain yksi voitto ja Cocksilla puolestaan vain yksi tappio. Joukkueitten kohtaaminen syyskuussa Riihimäellä antaa kuitenkin viitettä sen suuntaan, että pisteitä ei kannata lähteä jakamaan etukäteen. Tuolloin ÅIFK oli pitkään kiinni yllätyksessä, mutta Cocks väänsi lopulta väkisin 31-28-voiton.

Cocks on latonut maaleja tasaisesti ja laajalla rintamalla, kun ÅIFK:n selkeä ykköstykki on ollut jo 66 kertaa tolppien väliin osunut Alvaro Arenas. Miten Cocks saa Arenasin kuriin? Painaako viikonlopun tuplaottelu italialaisia vastaan Cocksin jaloissa? Siinä avainkysymyksiä keskiviikolle.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa tiistaina kello 18.30.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk