BK-46 lopulta selvään voittoon Akilleksesta

BK-46 otti tärkeät kaksi pistettä lauantaina kaadettuaan kotonaan Akilleksen. Porvoolaiset pysyivät pelissä pitkään hyvin mukana, mutta toisella puoliajalla BK karkasi omille teilleen ja lopulta selkeään 11 maalin voittoon.

Ensimmäinen puoliaika eteni käytännössä tasatahtia 26 minuuttia aina tilanteeseen 12-12 saakka. Tästä BK nykäisi kuitenkin kolmen maalin taukojohtoon ja antoi samalla viitettä siitä mihin suuntaan ottelu on kääntymässä.

Akilles oli viiden maalin tuntumassa vielä toisen puoliajan ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen, mutta sen jälkeen BK alkoi kasvattaa johtoaan ja loppu meni melkoiseksi maalintekokilpailuksi, kun viimeisen 20 minuutin aikana tehtiin peräti 33 maalia.

BK-46:n valmentaja Christer Lundqvist ei voitosta huolimatta omiaan liiemmälti silitellyt.

– Oli sen verran asennetta että voitettiin. Ei välttämättä pelaajien syytä että hypättiin vastustajan tempoon. Nyt pitää katsoa eteenpäin ja siirtää fokus kohti ÅIFK-ottelua torstaina, Lundqvist suunnitteli.

Akilleksen valmentaja Olev Eensalu näki ratkaisujen tapahtuneen jäähyjen kautta pian tauon jälkeen.

– Ero joukkueiden välillä mielestäni oli erotuomarivirheissä. Anteeksiantamattomia jäähyjä 3-4 kappaletta toisen jakson alussa tiputti meidät voittotaistelusta.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vei hurjat 13 maalia heittänyt BK:n Robin Karlsson.

– Kaksi pistettä huonolla pelillä. Ensimmäisessä erässä mentiin tyystin Akilleksen tempoon mukaan. Toisella jaksolla terästyimme niin paljon että saatiin voitto kotiin, Karlsson tiivisti.

BK-46 – Akilles: 42–31 (15–12)

Yleisömäärä: 175

Maalintekijät:
BK-46: Olli-Pekka Korpimäki 6, Sam Sjöman 1, Robin Karlsson 13, Jasper Hellberg 2, Robin Mattsson 6, Janis Selge 4, Sebastian Säkkinen 4, Oscar Udd 1, Oliver Helander 2, Tatu Riihimäki, Theo Westerlund 3.
Akilles: Simon Blomfeldt 1, Petri Lindfors 1, Patrik Lång 1, Alexander Lång 5, Henri Storsjö 3, Tom Mannonen 3, Olev Eensalu 13, Taavi Tibar 4.

Ottelun LähiTapiola-tähdet:
3 Robin Karlsson (BK-46)
2 Robin Mattsson (BK-46)
1 Olev Eensalu (Akilles).

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk