Atlas haki pisteet SIF:lta

Atlaksen nousuvire jatkui lauantaina SIF:n vieraana, kun vantaalaiset hakivat täyden pistepotin 32-30-voiton myötä. Ottelun ratkaisua saatiin kuitenkin odotella aina päätösminuutille, jolloin Atlaksen Erkka Näntö niittasi ratkaisevan maalin.

Kotijoukkue SIF aloitti ottelun terävämmin ja piti johtoa hallussaan ensimmäisen kymmenminuuttisen. Tämän jälkeen Atlas otti kuitenkin otteen haltuunsa, tasoitti ja meni johtoon. Vieraat repivät eron taukoon mennessä lopulta kuuteen maaliin.

Toisella puoliajalla SIF tiivisti puolustustaan ja kuroi eroa kiinni maali maalilta. Kun pelikellossa oli aikaa jäljellä 1.05 kotijoukkue nousi Christoffer Modigin osumalla jo maalin päähän, mutta Näntö sinetöi vierasvoiton rangaistusheitosta viimeisellä minuutilla.

SIF:n valmentaja Kaj Hagman harmitteli takaa-ajomatkan repeämistä turhan suureksi.

– Kymmenen teknistä virhettä ensimmäisellä puoliajalla on liikaa. Emme ihan saaneet eroa kurottua kiinni, mutta hyvä tsemppi pojilta loppuun saakka.

Atlas-valmentaja Martin Noodla oli puolestaan enemmän kuin tyytyväinen voittoputken saatua jatkoa hankalassa vieraspelissä

– Olemme kausitavoitteessa eli nousujohtoisesti parannetaan peliä. Oma virheeni [vaihto] sekoitti vähän peliämme toisen puoliajan alussa ja Siuntio pääsi peliin mukaan. Hienoa kuitenkin että olemme saaneet pelaajat mukaan sairastuvalta ja että saamme pöytäkirjan vihdoin täyteen.

Kokoonpanon leveneminen ilahdutti myös ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittua Näntöä.

– Kiva kun olemme saaneet kaikki kaverit mukaan sairastuvalta ja peli alkaa löytyä. Tämä oli joukkuesuoritus ja voitto hyvällä fiiliksellä.

SIF – Atlas 30-32 (14-20)

Maalintekijät:
SIF: Janne Korpimäki 10, Anton Luuppala 6, Christoffer Modig 5, Antti Tahvanainen 3, Kaj Hagman 2, Jaan Kauge 2, Niklas Sillman 1, Albert Rehnberg 1
Atlas: Erkka Näntö 10, Ken Sirenius 8, Toni Aalto 5, Klaus Sarin 3, Heikki Laitinen 3, Marius Lepp 2, Jyri Lujanen 1

Varoitukset:
SIF: Christoffer Modig, Anton Luuppala, Jaan Kauge
Atlas: Erkka Näntö, Marius Lepp, Klaus Sarin

Ulosajot:
SIF: Antti Tahvanainen
Atlas: Marius Lepp, Heikki Laitinen, Viljami Kuntsi, Niklas Borodulin,

LähiTapiola-tähtipelaajat:
3 tähteä Erkka Näntö Atlas
2 tähteä Anton Luuppala SIF
1 tähti Tuomas Laitinen Atlas

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk