West ja Dicken huippukamppailussa lauantaina

HC West palaa käsipallokentille kuukauden tauon jälkeen ja heti on edessä kärkikahina, jossa ratkotaan SM-liigan piikkipaikkojen järjestystä. Kauniaisiin vierailulle saapuu lauantaina iltapäivällä sarjan kärkipaikkaa Cocksin kanssa jakava Dicken.

Lauttasaarelaiset pääsivät jo aloittamaan vuoden 2014 voitokkaasti kun keskiviikkona joukkue jyräsi kotonaan vakuuttavasti BK-46:n 37-22. Primus motoreina ottelussa häärivät Dickenin maajoukkuelaiturit.

Joulukuussa kuukauden tähtipelaajaksi Westin Richard Sundbergin ja Atlaksen Tuomas Laitisen kanssa valittu Joacim Broman ja erinomaista kautta pelaava Anton Remy nakkasivat yhdeksän maalia mieheen. Takamiehistä ahersivat tuttuun tyyliinsä kaksikko Timmy Thor ja Benny Broman, ja pisteenä iin päällä oli Saksasta parin vuoden tauon jälkeen Suomeen palannut sentteri Ben Weber.

West ja Dicken ovat molemmat viiden ottelun voittoputkessa, joten panoksia riittää senkin suhteen. Kotijoukkueella on lisäksi kalavelkoja maksettavanaan syksyn kohtaamisista. Lokakuussa Dicken oli pitkään takaa-ajajana kun joukkueet mittelivät Pirkkolassa Suomen cupissa. Dicken ratkaisi taisteluottelun edukseen jatkoajalla ja marssi lopulta Suomen cupin voittoon asti. Liigaottelukin pelattiin samassa hallissa ja tuolloin Westin peli mureni hienon 4-0 alun jälkeen ja Dicken meni menojaan.

Kotiluolassaan West on hävinnyt harvakseltaan mutta viime kaudella Dicken veti pidemmän korren Granissa. Runkosarjassa pisteet tasattiin 22-22 tuloksella ja välierissä voitto karkasi käsistä lukemin 16-21.

Ottelu Kauniaisissa vihelletään käyntiin lauantaina kello 16.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk