Vahvavireinen Atlas Dickenin vieraaksi

Sarjataulukon perusteella lauantainen SM-liigan ottelu Dicken-Atlas on kotijoukkueen heiniä, mutta vierailijat Vantaalta ovat esittäneet vahvoja otteita viime otteluissaan. Tosin Dickenkään ei ole osoittanut hyytymisen merkkejä kärkipään kamppailussa.

Molemmilla on allaan maistuvat voitot. Dicken nöyryytti perjantaina HIFK:n Kalliossa murskalukemin 23-34, ja vankisti kolmossijaansa entisestään. Atlas puolestaan venyi urotekoon toisella kotikentällään, Energia Areenalla lauantaina, kun HC West kaatui kotiyleisön edessä maukkaasti lukemin 27-26.

Näin ollen Dicken kavensi eroa kakkosena olevaan Westiin kahteen pisteeseen. Atlas taas kavensi eroa kuudentena olevaan SIF:n kolmeen pisteeseen, joten runkosarjan lopusta on odotettavissa tiukkoja vääntöjä runkosarjan hyvistä sijoista.

Voitto Westista toi varmasti hyvää lisää Atlakselle, etenkin henkiselle puolella. Sillä puolella iso asia on varmasti myös luottosälli Kenneth Åstrandin paluu pelaavaan miehistöön. Puolustus taisteli ja maalivahti Tuomas Laitinen sai sitä kautta palattua omalle päällikkötasolleen. Kokenut Toni Aalto piti aivot narikassa ottelussa ja samaa sopii toivoa Pirkkolassakin. Erkka Näntö antoi hyvää tulitukea. Anthony Hellakosken paluu miehistöön on tuonut hyvää oveluutta Kundien hyökkäyspeliin.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin Myyrmäen urheilutalossa joulun alla, jossa Atlas oli pitkään kuskin paikalla kuitenkin väsähtäen kapean materiaalinsa takia lopussa. Pisteet matkasivat tuolloin Pirkkolaan viiden maalin erolla.

Pisteet ovat tässä vaiheessa kautta elintärkeät ja kumpikaan joukkue ei taatusti taivu helpolla, joten odotettavissa on tarkkaa pelaamista ja perinteisesti joukkueiden kohtaamiset ovat olleet varsin vähämaalisia.

Puolustus lienee jälleen kerran ratkaiseva tekijä kun voittajaa lähdetään ratkomaan Pirkkolassa lauantaina klo 16.15 alkaen.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk