West isännöi BK-46:tta lauantaina

Kauniaisissa kohtaavat lauantaina kaksi joukkuetta, joiden kummankin edellinen ottelu päättyi maalin tappioon Atlasta vastaan. Sarjakakkonen HC West saa vieraakseen BK-46:n ja kummallakin on ottelussa panoksia riittämiin.

West pyrkii pitämään tiukasti kiinni kakkossijastaan kaksi pistettä Dickenin edellä ja karjaalaisilla on puolestaan edelleen tähtäimessä nousu neljän parhaan joukkoon Runkosarjassa.

Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi joulukuussa Karjaalla TV-ottelun merkeissä ja West vei tuolloin Sten Toomlan johdolla kamppailun nimiinsä 11 maalin marginaalilla. Lokakuussa Kauniaisissa Westin voittonumerot olivat puolestaan 29-23.

Kauniaisissa aina heikosti viihtynyt BK-46 on kova joukkue, jonka harmiksi Westin Energia Areenan yllätystappio koetetaan nyt kääntää. BK:n edellinen vieraspeli Siuntiossa oli pitkään joukkueen hallussa mutta toisella jaksolla menetetty kuuden maalin taukojohto kirveli varmasti.  Westissä teot saavat seuran verkkosivujen mukaan jälleen ohittaa puheet ja haalarit olleet päällä onkin viikon treeneissä. Atlas-ottelu oli kaikilla mittareilla mitattuna varsin heikko ja suuntana ei voi olla kuin yksi, ylöspäin.

Ottelu Kauniaisissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk