Uudistunut Akilles Westin vieraaksi

Tiukasti kärkipään sijoituksista kamppaileva HC West saa lauantaina vieraakseen Akilleen, joka majailee edelleen nollakerhossa. Porvoolaisten riveissä on tapahtunut viime aikoina melkoisesti muutoksia ja alkukaudesta kohentuneista otteista huolimatta pistetili on yhä avaamatta.

Pari viikkoa sitten Akilles päästi Raivo Laastin valmennusvastuusta ja myöntämällä sen Olev Eensalun ja Taavi Tibarin hoidettavaksi. Kaksikon ensimmäinen koitos käytiin Porvoossa BK-46:tta vastaan ja ainakaan siinä ei vielä uudet opit olleet ehtineet juurtua, sillä tuloksena oli varsin normaali Akilles-tulos, 31-39.

Vastaansa porvoolaiset saavat varmuudella erittäin nöyrän joukkueen. West kävi viikko sitten paleltumassa Riihimäellä kun nuhaan tuli peräti 32-14. Ylimielisyyttä tuskin kotijoukkueella on siinäkään mielessä, että edellisessä kohtaamisessa Porvoossa marraskuun lopulla Akilles piti Westia pitkään tiukasti pihdeissä ja voitto matkasi Kauniaisiin lopulta niukasti maalein 29-32.

Kenties ottelun mielenkiintoisin pelaaja istuu vielä lauantaina katsomon puolella. Miro Koljosen loukkaannuttua ei Westin johdolle kauaa annettu miettimisaikaa siihen mitä tehdä. Ratkaisu löytyi siirtoajan loppuhetkillä juurikin Porvoosta, josta Westiin tuleva SM-liigan maalintekijätilaston kärkinimi Sergei Shevchenko on lauantaina vielä karanteenissa, mutta mukana jo viikon päästä kun West matkustaa Turkuun ÅIFK:n vieraaksi.

Shevchenkoa ei siis lauantaina nähdä kummankaan joukkueen riveissä, joten kultaiset pelihousut pukevat ylleen Richard Sundberg ja Olev Eensalu.

Kamppailu Kauniaisten Luolassa alkaa lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk