Atlas ja SIF tiukassa taistossa samoista sijoista

Kaksikko Atlas ja Sjundeå IF tarjoaa lauantaina yleisölle todellisen neljän pisteen taiston iskiessään yhteen Myyrmäen urheilutalolla kello 15.00 alkavassa ottelussa. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin sijoilla kuusi ja seitsemän kahden pisteen erolla SIF:n eduksi.

Vierasjoukkue SIF on pelannut suhteellisen tasaisen kauden ja nuorella miehistöllä on mennyt jopa paremmin kuin ennakko-odotuksissa oli heille luvattu. SIF:n ehdottomasti suurin yllätys on ollut BK:ssa muiden laitojen varjoon jäänyt Janne Korpimäki. Teknisesti erittäin taitava pelaaja on nostanut tasoaan upeasti ja elääkin kovaa nousuaikaa Siuntiossa.

Juuri tuo vasen puoli onkin Siuntion vaarallisinta osaa, kun pelinrakentaja Anton Luuppala ja vasen pakki Christoffer Modig ovat viimeistelleen 61 kertaa ja Janne Korpimäki peräti 89 maalillaan on sarjan 6. tehokkain. Vielä, kun kokeneen kaartin edustaja Patrik Grönberg on saanut vammat paranneltua on SIF:n takamieskalusto kunnossa. Aikaisemmissa otteluissa Kundien ja SIF:n välillä, juuri maalivahti peli onkin ratkaissut edun Kundien hyväksi.

Siuntiolaisten alkuvuoden saldo on vierasvoitto ÅIFK:sta ja kotitappio HIFK:lle. Kundit puolestaan koki karvaan tappion Turussa, kun ÅIFK piti pisteet Samppalinnassa ja viime keskiviikkona se jäi todellisen jyrän alle Riihimäellä, kun Tammisen johdolla Cocks liiteli 34-17 voittoon.

Nyt kun Klaus Sarinin kausi on paketissa, kotijoukkueen puolustuksen avuksi pukee uusi-vanha pelaaja, kun Atlaksen verkkosivujen mukaan mitä todennäköisimmin Kenneth ”Snurre” Åstrand tekee paluun urheilutalon katsomon iloksi.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen. Marraskuun lopulla Siuntiossa Atlas oli vahvempi niukasti maalein 32-30.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk