ÅIFK haastamaan BK-46:tta

BK-46 kohtaa lauantaina kotonaan ÅIFK:n ottelussa, jossa panokset ovat selkeät: isännät pyrkivät tekemään lopullista pesäeroa sarjataulukon alempaan kastiin ja vieraat puolestaan haluavat nousta vielä taistelemaan sijoituksista sarjataulukon keskivaiheilla.

Eroa otteluun lähdettäessä kaksikolla on kolme sijaa ja kahdeksan pistettä kotijoukkue BK:n eduksi. Muiden tilastojen valossa ero on niukempi ja kautta kuvastaa hyvin joukkueitten edellinen kohtaaminen marraskuussa Turussa. Tuolloin pisteet lähtivät karjaalaisten matkaan niukimmalla mahdollisella erolla lukemin 26-27.

Alkuvuosi kummallakin on sujunut pisteiden valossa identtisesti. BK kärsi ensin selvän tappion Dickenin vieraana, piti sitten kärkijoukkue Cocksia tiukilla häviten kuitenkin, mutta haki viimeksi voiton Akilleesta. ÅIFK puolestaan kärsi vuoden aluksi niukan kotitappion SIF:lle, sen jälkeen vielä niukemman vierastappion HIFK:lle, viimeksi Atlas kuitenkin kukistui tärkeässä kamppailussa kotona Samppalinnassa.

ÅIFK on ollut niukasti jopa kotijoukkuetta tehokkaampi ja suuri selitys tälle löytyy jo 91 maalia viimeistelleestä Alvaro Arenasista. Arenas on kentän ainoa yli 60 maaliin yltänyt pelaaja, kun BK:n ykköstykki Olli-Pekka Korpimäki on toistaiseksi viimeistellyt 59 osumaa.

Ottelu Sisu Arenalla Karjaalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk