SIF isännöi Akillesta lauantaina

Edelleen nollakerhosta pois pyristelevä Akilles matkaa lauantaina SIF:n vieraaksi Siuntioon syksyn viimeiseen SM-liigan otteluun. SIF lähtee otteluun sarjataulukon sijalta seitsemän ja kuudesta pisteestä.

SIF seilaa sekin viiden ottelun tappioputkessa ja hakee nyt katkaisua sille. Huolimatta asemastaan sarjataulukon hännillä Akilles on kuitenkin osoittanut selvästi alkukautta pirteämpiä otteita viime otteluissaan.

Ensin porvoolaiset pitivät kärkikahinoissa olevaa HC Westiä todella tiukalla ja sen jälkeen tuli niukka tappio ÅIFK:lle. Viikolla porvoolaiset säilyttelivät jopa kärkijoukkue Cocksia vieraissa, mutta taipuivat lopulta seitsemän maalin tappioon.

Akilles on osoittanut merkkejä myös puolustuspelin paranemisesta, mutta joukkueen selkeä ongelma ovat olleet päästetyt maalit, joita on uponnut omiin yli 38 maalin keskiarvolla.

Isäntien vaihtopenkin päässä nähdään lauantaina uutta väriä, kun Toni Seijo on liittynyt Kaj Hagmanin avuksi SIF:n liigajoukkueen valmennusportaaseen. Mies on pelannut koko uransa ajan Siuntion väreissä. 35-vuotias Seijo lopetti pelaamisen vuonna 2008 ja on sen jälkeen valmentanut mm. seuran juniorijoukkueita.

Ottelu Siuntiossa alkaa lauantaina kello 17.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk