Cocks kova haaste HIFK:lle lauantain juhlaottelussa

Käsipallon pääsarjan 70-vuotista taivalta juhlitaan lauantaina SM-liigaottelun HIFK-Cocks yhteydessä, mutta samalla luonnollisesti taistellaan tiukasti jaossa olevista sarjapisteistä ennen edessä olevaa maajoukkuetaukoa. Sarjataulukossa viidentenä oleva HIFK saa kovimman mahdollisen vastuksen, kun sarjakärki Riihimäeltä pistää isännät puntariin.

Cocksin pitkä ja tapahtumarikas syyskausi saadaan päätökseen lauantaina, kun viimeinenkin ottelu on vihdoin pelattu loppuun. Kuluva kausi on jo tähän mennessä tarjonnut Cocksille ja riihimäkeläiselle käsipallokansalle valtavan määrän tapahtumia neljässä eri sarjassa ja muutamasta tappiosta ja ikävästä loukkaantumisesta huolimatta urakasta on toistaiseksi selvitty varsin mallikkaasti. Edessä oleva akkujenlataustauko tulee Cocksin verkkosivujen mukaan joukkueelle kuitenkin enemmän kuin tarpeeseen, sillä joulun vieton ja maajoukkuetauon jälkeen tammikuun puolivälistä lähtien tahti sen kuin kiihtyy entisestään.

Lauantaina edessä on kuitenkin vielä yksi SM-liigakamppailu. Cocksin matka vie Helsingin Urheilutalolle HIFK:n vieraaksi Käsipallon SM-sarjan 70-vuotisjuhlaotteluun. Illan isäntäjoukkue HIFK on SM-sarjan kauden 1943-44 perustajajoukkueista ainoa edelleen pääsarjassa mukana oleva joukkue. Ennen juhlaottelun alkua kentällä esitellään kaikki HIFK:n juniorijoukkueet. Ottelun puoliajalla Suomen Käsipalloliitto palkitsee ensimmäiset Suomen Käsipallosankarit historiallisista saavutuksistaan.

Cocksille juhlaottelusta on tuskin luvassa helppoa iltapuhdetta. SM-liigan viidennelle sijalle valahtaneen HIFK:n kiito ei ole viimeisissä otteluissa ollut enää alkukauden veroista, mutta varsinkin kapealla kotiareenallaan joukkue on aina vaarallinen. Ensimmäisen sarjakierroksen ottelussa Riihimäellä lokakuun puolessa välissä Cocks oli selvästi parempi ja piti pisteet itsellään lukemin 34-26.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 17.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk