BK-46 ja HC West lauantaina tv-ottelussa

BK-46:n ja HC Westin käsipallovuosi 2013 päätetään lauantaina Karjaalla TV-valojen loisteessa. Ottelu BK-46-HC West alkaa SISU Areenalla kello 16.00 ja se lähetetään suorana YLE TV2:lla. Otteluun lähdetään asetelmasta, jossa kotijoukkue on sijalla neljä sarjataulukossa ja West pykälää ylempänä, tosin kuuden pisteen päässä.

Kyseessä on kuitenkin todellinen neljän pisteen ottelu, kuten Westin verkkosivuilla muistutetaan, sillä vierasvoiton myötä ero joukkueiden välillä kasvaisi jo ratkaisevan tuntuisesti, joten Westiä vastaan tulee varmasti taistelutahtoinen kotijoukkue, jonka mielestä neljän pisteen ero on huomattavasti mukavampi kuin kahdeksan.

Westillä on syksyltä pieni yliote ainakin sen perusteella, että lokakuussa Kauniaisissa pisteet jäivät Westille lukemin 29-23.

Karjaalaiset lähtevät kotiotteluunsa Westin tavoin neljän ottelun voittoputkessa, BK on voittanut myös neljä viidestä kotiottelustaan. kun ainoastaan Dicken on tähän mennessä onnistunut hakemaan vieraspisteet.

BK-46:n riveistä löytyy tusinan verran taitavia pelimiehiä jotka yhteispelin osuessa raiteilleen muodostaa todella kovan joukkueen. Marraskuun tähtipelaajaksi valittu Victor Westerlund, joukkueen paras maalintekijä Olli-Pekka Korpimäki, yksi suomalaisen käsipallon tulevaisuuden suunnannäyttäjistä Oliver Helander ja liigan kovimpiin vierastyöläisiin kuuluva Janis Selge muodostavat joukkueen ytimen, jonka tasoa laadukkaat laiturit vielä leventää. Maalivahtipuolella toisiaan täydentävät Mikael Heinonen ja viimeksi Westiä vastaan loistanut Niclas Zweigberg pitävät huolen siitä ettei omiin mene helppoja palloja.

West on viime otteluissa operoinut melko kapealla miehistöllä, mutta on siitä huolimatta pystynyt kääntämään tiukatkin paikat edukseen. Edellisessä ottelussaan Atlasta vastaan West ratkaisi ottelun jo avausjaksolla ja löysäili toisen jakson ikään kuin säästellen jo tulevaa BK-ottelua silmällä pitäen. Takamieskolmikko Joona Raerinne, Richard Sundberg ja Sten Toomla on ollut tehokkaana viime otteluissa. Neljässä viimeisessä ottelussa trio on iskenyt 65 maalia. Heittovoiman ja tiukan puolustuksen ansiosta myös sekä sentteri- että vastaiskupeliin on tullut hyviä paikkoja.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk