Atlas ja Dicken pistejahdissa lauantaina

Atlas ja Dicken taistelevat sarjapisteistä lauantaina Myyrmäessä ennen SM-liigan jäämistä joulun ja maaottelutauon viettoon. Atlas pyrkii irti sarjataulukon peräpään taistelusta ja Dicken puolestaan säilyttämään asemansa tiiviissä kärkikolmikossa.

Atlas näytti alavireisen alkukauden jälkeen löytäneen jo pelinsä, kun vantaalaiset napsivat kolme voittoa peräjälkeen. Kahdessa edellisessä ottelussa on kuitenkin tuloksena ollut tappio; ensin nousuvireinen BK-46 haki pisteet Myyrmäestä ja edellisessä ottelussa Atlas jäi HC Westin jalkoihin jo avauspuoliskolla.

Dicken puolestaan kärsi kuukausi sitten kärkikamppailussa selvän tappion Cocksille, mutta on sen jälkeen tehnyt vastustajistaan silppua. Edellisessä ottelussa HIFK jäi täysin vastaantulijaksi Dickenin paukutettua 35-20-voiton.

Joukkueitten aiempi kohtaaminen kuluvalla kaudella päättyi Pirkkolassa lokakuussa Dickenin 24-17-voittoon ja kuvaa hyvin kummankin kautta. Dicken keikkuu sarjan kärkikahinoissa ja Atlas on lähempänä peräpäätä – lisäksi ottelun loppunumerot kertovat siitä, että kummankin puolustus on sarjan eliittiä.

Dicken ja HC West ovat puolustuksen osalta alkukauden vahvimmat joukkueet, mutta heti perässä tulevat Atlas ja BK-46 ennen kärkijoukkue Cocksia. Atlaksen verkkoon on matalahkosta sarjasijoituksesta huolimatta tehty alle 27 osumaa ottelua kohden ja mitään maali-ilottelua ei ehkä kannata lauantainakaan odotella.

Ottelu Myyrmäessä alkaa lauantaina kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk