IFK:t vastakkain Turussa sunnuntaina

Samppalinnan palloiluhallissa nähdään sunnuntaina kaimaseurojen kauden kolmas kohtaaminen ÅIFK:n isännöidessä HIFK:ta. Isännät pyrkivät vielä ylöspäin kahdeksannelta sijaltaan ja vieraat puolestaan haluavat varmistaa runkosarjan neljännen sijansa.

HIFK hävisi peräjälkeen sarjan kärkikolmikolle, mutta on muuten kirjannut kuluvan vuoden puolella pelkkiä voittoja tililleen. Viimeksi kaatui sarjan hännänhuippu Akilles maalein 39-29.

ÅIFK on puolestaan päässyt pieneen voittoputkeen, kun turkulaiset ottivat selvän Akilles-voiton jälkeen viimeksi riemukkaan vierasvoiton SIF:sta maalein 26-27. Tiukkoihin otteluihin erikoistunut ÅIFK onnistui näin kääntämään tasaisen ottelun kerrankin voitokseen.

Toisin kävi edellisessä HIFK-kohtaamisessa, kun turkulaiset joutuivat tammikuussa lähtemään kotimatkalle Helsingin Urheilutalolta niukka tappio niskassaan: loppulukemat tuolloin olivat HIFK:lle 30-29. Marraskuun alussa Turussa HIFK oli myös vahvempi hiukan selvemmällä erolla eli lukemin 28-32.

ÅIFK lähtee otteluun kaksi pistettä Atlaksen perässä ja vantaalaisten ohittaminen on joukkueelle vielä realistinen tavoite. HIFK:lla on puolestaan eroa seuraavan takana tulevaan BK-46:een kolme pistettä ja tätä eroa helsinkiläiset pyrkivät nyt kasvattamaan.

Ottelu Turussa vihelletään käyntiin sunnuntaina kello 17.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk