Atlas hakee lisäpisteitä Akilleksen vieraana

Atlas lähtee sunnuntaiseen vierasotteluunsa sarjajumbo Akilleksen vieraana sarjataulukon seitsemänneltä sijalta ja vantaalaisten ensisijainen tavoite on pitää kiinni nykyisestä sijastaan runkosarjan loppuun saakka.

Atlas on kärsinyt edellisissä otteluissaan tappiot kärkijoukkueille Cocksille ja Dickenille, mutta kaatoi sitä ennen niin sarjakolmonen HC Westin kuin BK-46:kin. Akilles on edelleen nollakerhossa, mutta väläytti edellisessä kotiottelussaan pitämällä SIF:aa ahdingossa viime sekunneille saakka.

Suhteellisen tiukkaa oli myös kaksikon edellisessä kohtaamisessa Myyrmäessä tammikuussa. Atlas nappasi pisteet, mutta lukemat 29-26 kertovat tiukasta koitoksesta. Sama marginaali oli myös marraskuussa Porvoossa, kun Atlas haki pisteet lukemin 25-28.

Suurin ero joukkueitten välillä on puolustuspelaamisessa. Akilles on tehnyt jopa selvästi Atlasta enemmän maaleja, mutta päästetyissä maaleissa eroa vantaalaisten hyväksi on miltei 200 maalin verran.

Ottelu Porvoossa alkaa sunnuntaina kello 17.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk