Otteluennakko

IFK-kaksikko kohtaa Turussa

Samppalinnan palloiluhallissa pelataan keskiviikkona IFK-perheen sisäinen koitos, kun ÅIFK saa vieraakseen HIFK:n. Isäntäjoukkue on vieraitaan jäljessä sarjataulukossa kuusi pistettä, mutta on hyvä huomata että turkulaisten alkukauden ohjelma on ollut erittäin vaikea.

Kahden viikon harjoittelujakson jälkeen joukkueiden pelivire saattaa aiheuttaa yllätyksiä, vaikka ainakin HIFK-leirissä pientä paussia tarvittiinkin uusien kuvioiden löytämiseen muutaman loukkaantumisen jälkeen. Turussa on nähty muutoksia viime kauden jälkeen niin penkin takana kuin kentälläkin, ja joukkueen iskukyky on ainakin Helsingissä saakka pysynyt mysteerinä.

HIFK tavoittelee kauden viidettä voittoaan ja ÅIFK:n tähtäimessä on voittotilinsä tuplaaminen. Kauden alkuun koko kärkikolmikon West – Cocks – Dicken kohdannut ÅIFK sai voittotilinsä auki Akillesta vastaan ja viimeksi SIF:n vieraana pistepussin karttuminen oli lähellä, mutta tuloksena lopulta karvas 32-33-tappio.

Edellisessä ottelussaan HIFK puolestaan iski uudet ennätyslukemat voittamalla Akilleksen jopa 50-25. Valmennuksessa on HIFK:n verkkosivujen mukaan läpi syksyn painotettu yksittäisiin otteluihin keskittymistä, eli vanhoja voittoja ei enää muistella. Kotimatsissa HIFK-pelaajien hyvä pelimotivaatio tuotti tulosta, ja samaa asennetta vaaditaan myös poikkeuksellisen pitkän pelimatkan päätteeksi.

Kotihallissaan Samppalinnan koululla Åbo IFK taipui Dickenille viiden maalin erolla 20-25, mutta päihitti liigajumbo Akilleksen maalein 33-27. Åbon paras maalintekijä Alvaro on osunut viidessä pelissään yhteensä 35 kertaa, ja HIFK:n parhaat maalipyssyt Andre Orel ja Niclas Ahlgren mahtuvat koko liigan kärkinelikkoon 42 ja 39 maalillaan.

Ottelu keskiviikkona alkaa kello 18.30.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk