Otteluennakko

Cocks saa vieraakseen BK-46:n

SM-liiga palaa keskiviikkoiltana ryminällä maajoukkuetauolta ja yhtenä kierroksen neljästä ottelusta pelataan Riihimäellä kamppailu Cocks – BK-46. Joukkueitten kuntokäyrä viime kierroksilta osoittaa koko lailla eri suuntiin Cocksin voitettua kaksi edellistä otteluaan ja BK-46:n kärsittyä kaksi tappiota.

Hallitseva mestari Cocks kärsi lokakuun alussa SIF:n vieraana kauden toistaiseksi ainoan pistemenetyksensä, mutta on sen jälkeen kaatanut niin HIFK:n kuin Atlaksen. Kahdella voitolla ja kolmella tappiolla sarjataulukon kuudetta sijaa miehittävä BK yrittää jälleen tällä kaudella katkaista pitkää mitalitonta putkeaan, mutta alkukausi on ollut joukkueelle vaikea. Alla on nyt suhteellisen selkeät tappiot kärkipään HC Westille ja Dickenille.

Kun jo valmiiksi kapeasta materiaalista on vielä muutama avainpelaaja ollut loukkaantuneena, on karjaalaisjoukkue ollut pahoissa vaikeuksissa molemmissa päissä kenttää. Paljon vastuuta saaneet kokemattomat pelaajat eivät ole pystyneet nostamaan tasoaan riittävästi ja erityisesti hyökkäystehot ovat jääneet liikaa Olli-Pekka Korpimäen harteille. BK:n valmentajaksi palanneella Christer Lundqvistilla on paljon työtä edessään, mutta jo virolaiskaksikko Mario Karusen ja Janis Selgen kuntoutuminen täyteen pelikuntoon saattaa muuttaa joukkueen kurssin nopeastikin.

Cocksin ja koko ottelun kannalta mielenkiintoisinta antia on varmasti Nico Rönnbergin paluu SM-Liigaan. Kun vastaan vielä asettuu Nicon kasvattajaseura BK-46, on asetelma varsin mielenkiintoinen. Georgiassa koetun pettymyksen jälkeen Cocksin maajoukkuemiehet Tamminen, Valo, Sjöman ja Rönnberg haluavat varmasti päästä jälleen voittojen makuun ja vielä suurempi nälkä on luultavasti Viron maajoukkuemiehillä Aleksejevilla ja Voikalla, jotka hävisivät molemmat viime viikon maaottelunsa Bosnia Hertsegovinaa ja Latviaa vastaan.

Ottelu Riihimäellä alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk