Kuva: Mikko Hormanheimo

1363 maalia ennen keskiviikkoa

Miesten SM-liiga palaa maajoukkuetauolta keskiviikkona 6.11. neljän ottelun myötä. Takana joukkueilla on 5-6 pelattua ottelua. Eroja alkaa näkyä sarjataulukossa ja mielenkiintoisia lukemia löytyy myös muista tilastoista.

Takana ennen keskiviikkoa on 24 ottelua ja maaleja on toistaiseksi nähty 1363 kappaletta. Ottelukohtaisesti tämä tarkoittaa 56,79 osumaa ottelua kohden.

Eniten maaleja [78) on nähty ottelussa Akilles-SIF, joka päättyi lukemiin 38-40. Yhden joukkueen osalta suurin maalimäärä yhdessä ottelussa on HIFK:n Akilleksen verkkoon latomat 50 maalia ja samaisessa ottelussa kirjattiin myös toistaiseksi kauden suurin voitto 25 maalin erolla (50-25).

Pienin maalimäärä yhdessä ottelussa on 17 maalia, joka on kirjattu kahdessa ottelussa (BK-46 – Atlas 18-17 ja Dicken – Atlas 24-17). BK:n Atlas-voitto on myös pienimmällä maalimäärällä toistaiseksi voitettu ottelu tällä kaudella ja myös kokonaismaalimäärältään (35) niukkanumeroisin ottelu.

Tehokkain hyökkäys tähän saakka on ollut Cocksilla, joka on tehnyt keskimäärin 33,2 maalia ottelua kohden. Nihkeintä maalinteko on puolestaan ollut Atlaksella, joka on onnistunut maalinteossa keskimäärin 21,0 osuman keskiarvolla.

Tiivein puolustus on ollut HC Westilla, joka on päästänyt maaleja keskimäärin 21,4 ottelua kohden, kun toisessa päässä tilastoja Akilleksen verkkoon osumia on tehty keskimäärin 41,8.

Kotiedulla on ollut oma merkityksensä alkukaudella, sillä pelatuista otteluista 15 (62,5 %) on päättynyt kotivoittoon. Loput kamppailut on merkitty vierasvoitoiksi, sillä kauden ensimmäistä tasapeliä odotellaan vielä nähtäväksi.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk