Otteluennakko

HIFK ja SIF taistelevat pisteistä tiistaina

SM-liigan viikko alkaa tiistaina Helsingin urheilutalolla pelattavalla kamppailulla HIFK – SIF. Joukkueet lähtevät otteluun perättäisiltä sijoilta isäntien ollessa sarjataulukossa neljäntenä ja siuntiolaisten viidentenä.

HIFK on toistaiseksi taipunut vieraissa Cocksille ja Westille, mutta ei ole suostunut häviämään kotikentällään edes sarjajohtaja Dickenille. Viimeisin ottelu oli Turussa josta tuomisina neljän maalin vierasvoitto, edellinen kotiottelu päättyi Akilleksen kustannuksella 50-25 rökälevoittoon.

SIF:lla on puolestaan alla niukka voitto BK-46:sta ”Västnylandsderbyssa” ja tätä ennen voitot Akilleksesta ja hallitsevasta mestarista Cocksista, joten trendi on nouseva – kolmen tappion jatkeeksi siuntiolaiset ovat ottaneet kolme perättäistä voittoa.

Siuntiolaiskatsojille erityisen kiinnostavia pelaajia HIFK:n riveissä ovat myös aikoinaan keltavihreisiin peliasuihin pukeutuneet Tom Lindström ja Thomas Åkermarck.

Ottelu Helsingin urheilutalolla alkaa tiistaina kello 19.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk