”El Clásico” – osa 3: BK-46 – SIF keskiviikkona

BK-46 ja SIF iskevät keskiviikkona Karjaan SISU Arenalla yhteen kauden kolmannessa Länsi-Uudenmaan derbyssa ja panoksena on paikallisherruuden lisäksi runkosarjan loppusijoitukset kummankin kamppaillessa vielä sijoista 4. – 6.

Ottelu on molemmilla runkosarjassa viimeistä edellinen. Kamppailuun lähdetään asetelmasta, jossa BK-46 on sarjataulukossa viidentenä vain pisteen HIFK:ta jäljessä. SIF puolestaan pitää hallussaan sijaa 6. kaksi pistettä karjaalaisten takana.

BK on kauden kohtaamisissa hienokseltaan niskan päällä, sillä avauskierroksella Karjaalla kirjattiin kotivoitto maalein 26-22. Helmikuun alussa Siuntiossa joukkueet puolestaan jakoivat pisteet maalein 28-28 – edelleen koko kauden ainoassa tasapelissä.

BK-46 on edellisissä otteluissaan kaatanut Akilleksen kotonaan ja ÅIFK:n vieraissa vakuuttavin numeroin. Myös siuntiolaisilla on alla kaksi perättäistä voittoa, kun tärkeissä kamppailuissa kaatui ensin HIFK vieraissa ja sen jälkeen Atlas kotona.

Ottelu Karjaalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk