West ja ÅIFK virittäytyvät jo pudotuspeleihin

Keskiviikkona Kauniaisissa kohtaavien HC Westin ja ÅIFK:n keskittyminen alkaa vähitellen siirtyä jo edessä oleviin puolivälieriin. Westillä on vielä ohut mahdollisuus tosin kohentaa nykyistä kolmatta sijaansa, ÅIFK on sen sijaan varmuudella runkosarjan kahdeksas.

HC Westin viimeiseen kotiotteluun asettuu vastustajaksi sama ryhmä jonka kanssa kauniaislaisryhmä liigaottelut syyskuussa aloitti eli siis ÅIFK. Tuolloin syyskuun lopulla lukemat kirjattiin Westin eduksi maalein 33-21. Ero oli täsmälleen sama helmikuun alussa joukkueitten kohdatessa Turussa: 23-35 Westille.

Luolan areenalle saapuu miesten maajoukkueessa urotekoihin yltäneet maalivahti Ville Nordqvist, Richard Sundberg, jolla on vielä mahdollisuus SM-liigan maalipörssin kärkikolmikkoon ja Andreas Nyström, sekä miesten että P94-maajoukkueessa urakoinut Fredrik Forss ja P94:n EM-karsinnoissa Sloveniassa pelanneet Albert Georgs ja Christoffer Sjöblom.

Kumpikin joukkue pystyy lähtemään pistejahtiin vapautuneesti sillä kummallakaan ei ole enää vaaraa pudottaa sijoitustaan. Turkulaiset tulevat puolivälierissä pelaamaan runkosarjana voittavaa Cocksia vastaan, Westin vastustajaa joudutaan vielä etsimään parinkin mutkan takaa.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk