HIFK:lla kovat panokset Atlaksen vieraana

Atlas ja HIFK kohtaavat keskiviikkona Myyrmäessä ottelussa, jossa vierasjoukkueella on panoksia riittämiin. Pelissä HIFK:lla on runkosarjan neljäs sija ja kotietu puolivälieriin. Atlas voi sen sijaan lähteä otteluun sikäli paineetta, että 7. sija ei enää muuksi muutu.

HIFK puolustaa viimeisissä otteluissa siis neljällä sijaansa ja puolivälierien kotietua. IFK:n kintereillä kuumottaa BK-46 vain pisteen päässä, sekä Siuntio kolmen pinnan takamatkalla. Lopullinen ratkaisu IFK:n ja BK:n välille saadaan lauantain päätöskierroksella Pirkkolassa.

Atlakselle ottelu on samalla runkosarjan viimeinen, joten joukkue hioo nyt jo kuvioitaan puolivälieriä varten. Todennäköisin vastustaja Atlakselle puolivälierissä on Dicken.

HIFK on viidestä pelistään saavuttanut kaksi voittoa, mikä on ajanut joukkueen kovaan paikkaan taistossa kotiedusta pudotuspeleihin. Myös Kundien saldona viidestä viime pelistä on kaksi voittoa. Joukkueiden keskinäiset liigakohtaamiset tällä kaudella ovat molemmat päättyneet HIFK:n voittoon. Myyrmäessä syksyllä helsinkiläisten voittomarginaali oli neljä osumaa ja helmikuussa Helsingin Urheilutalolla eroa syntyi kolme maalia.

HIFK:n paras pyssy on ollut Andrey Orel 146 maalillaan, toisena on vasuripyssy Sergei Glinca (124 maalia). Villit huhut kertovat Atlaksen verkkosivujen mukaan, että toinen kaksikosta olisi sivussa jonkin tovin eteenpäin. Lisäksi myös eräs toinen kokenut pelaaja saattaa olla sivussa alavartalovamma vuoksi.

Kundien osalta maalivahtikaksikon osalta on hieman epävarmaa, että ketkä kentälle tulevat. Muuten uusia loukkaantumisia ei ole ilmennyt. Iloisena asiana voitiin maaliskuussa pitää Anthony Hellakoski valintaa kuukauden pelaajaksi – hyvä suoritus pitkän loukkaantumisjakson jälkeen.

Ottelu Myyrmäessä alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk