BK-46 saa Akilleksen vieraakseen

BK-46 elättelee vielä pieniä toiveita kotiedusta puolivälierässä ja vähintään karjaalaiset haluavat pitää kiinni nykyisestä viidennestä sijastaan. Molempien tavoitteiden kannalta lauantainen kotiottelu Akillesta vastaan on tärkeä.

Akilles seilaa 20 pelatun ottelun jälkeen edelleen pisteittä, vaikka kaukana ei pariin otteeseen ole ollutkaan. BK puolestaan on viidennellä sijalla viisi pistettä ottelun enemmän pelannutta HIFK:ta jäljessä ja kaksi pistettä verivihollinen SIF:n edellä.

BK on hävinnyt edellisottelunsa kärkikaksikolle Cocks – Dicken identtisin numeroin 27-36, mutta osoitti sitä ennen potentiaaliaan hakemalla komean voiton HC Westista.

Akilleksella puolestaan suurimmat ongelmat ovat edelleen puolustuspäässä. Joukkue tekee maaleja mukavaa tahtia, mutta lähes 40 päästettyä maalia ottelua kohden kertovat syyn miksi porvoolaiset ovat edelleen nollakerhossa.

Joukkueet kohtasivat viimeksi tammikuun lopulla Porvoossa ja pisteet matkasivat BK-46:n mukaan tuolloin numeroin 31-39. Marraskuussa edellisessä kohtaamisessa Karjaalla numerot olivat isännille 37-25.

Ottelu Karjaan Sisu Arenalla alkaa lauantaina kello 16.00,

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk