Atlas ja ÅIFK ratkovat sijoituksiaan

Atlas kohtaa keskinäisten sarjasijoitusten kannalta kenties ratkaisevan tärkeässä ottelussa lauantaina kotonaan ÅIFK:n. Atlaksella on neljän pisteen etu ÅIFK:hon tällä hetkellä, kun Kundeilla on kolme ottelua pelaamatta ja ÅIFK:lla neljä.

Mikäli Atlas nappaa pisteet on se todennäköisesti keskinäisissä sijoituksissa parempi ja vähintään. Lisäksi pisteillä Kundit nousisi aivan SIF:n kantaan ja vielä taistoon kuudennestakin sijasta.

Joukkueiden kauden aiemmat ovat olleet kohtuullisen tiukkoja, ensimmäinen peli pelattiin Aktia-cupin aikaan marraskuussa, jolloin 940 katsojaa näki Kundien 32-20 voiton. Toni Aalto iski tuossa ottelussa uransa 1600. maalin. Turussa tammikuun lopulla oli myös kotijoukkue voittoisana, kun pisteet pysyivät ÅIFK:lle 32-27 lukemin.

ÅIFK:n riveihin valmentajaksi täksi kaudeksi tullut kokenut Ulf Andersson on saanut paljon aikaan joukkueen kanssa. Tuloksina tämä ei ole vielä täysin näkynyt, muuten kuin yksittäisten otteluiden pilkahduksina. Usein ÅIFK on joutunut poistumaan kentältä niukan tappion kera. Paljon vartijana joukkueella on maalivahti Ville Nordqvist, joka on parhaana päivänään melkein mahdoton ohitettava. Kenttäpelaajistosta parhaiten on osunut nyt sivussa ollut Alvaro Arenas Leturiaga – 14 ottelussa 87 maalia.

Kundeilta sivussa ovat seuran verkkosivujen mukaan ainakin kautensa päättäneet maalivahti Petri Suihkonen sekä kokeneet Ken Sirenius ja Klaus Sarin. Toivottavasti Kundit pystyvät samanlaiseen vauhdinpitoon kuin viime sunnuntaina toisella jaksolla. Silloin ÅIFK on varmasti hankaluuksissa ja Kundeilla hyvät saumat ottaa pisteet. Varmaa on tietenkin, että ÅIFK haluaa vähintään yhtä kiihkeästi pisteet.

Ottelu Myyrmäessä alkaa lauantaina kello 15.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk