HIFK SIF:aa vastaan varmistamaan neljättä sijaansa

HIFK ja SIF iskevät yhteen lauantaina Helsingin Urheilutalolla ja ottelulla on molemmille merkitystä vielä runkosarjan sijoitusten kannalta. HIFK lähtee varmistamaan nykyistä neljättä sijaansa, kun SIF puolestaan pelaa vielä käytännössä sijoista 5. – 7.

HIFK on kärkijoukkueille kärsimiensä tappioiden jälkeen kaatanut varmasti sekä Akilleksen että ÅIFK:n. SIF puolestaan kärsi viimeksi juuri ÅIFK:lle tappion ja joukkueen otteita on kevään kynnyksellä leimannut tietty ailahtelevaisuus – ja samalla tasaisuus. Siuntiolaisten ottelut ovat miltei poikkeuksetta olleet tiukkoja ja reilu kuukausi sitten kaatui sarjakakkonen Dickenkin, mutta väliin osuu sitten heikompiakin tuloksia.

Marraskuussa Helsingissä joukkueet latoivat maaleja oikein urakalla, kun HIFK voitti lukemin 41-35. Tammikuussa Siuntiossa ei maalimäärässä jääty paljon jälkeen HIFK:n ollessa silloinkin kuuden maalin verran parempi loppunumeroin 33-39.

HIFK:lla on heittää tulivoimaa kentälle, sillä Andrei Orel (138 maalia) on SM-liigan maalintekijätilaston nelonen ja Sergei Glinca (112) saman tilaston kuudes. SIF:n ykköstykit Janne Korpimäki (97) ja Anton Luuppala (89) miehittävät sijoja 11. ja 12.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 14.30.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk