BK-46 ja Atlas hakevat lisäpisteitä

BK-46 ja Atlas iskevät yhteen Sisu Arenalla Karjaalla lauantaina. Joukkueet eivät suoranaisesti taistele samoista sijoituksista, mutta pisteet olisivat kummallekin arvokkaista. BK pyrkii vielä neljän joukkoon ja Atlas varmistamaan vähintään seitsemännen sijan.

BK-46 kärsi vuoden alkuun selvän tappion Dickenille, mutta on sen jälkeen esiintynyt hyvin. Ensin kärkijoukkue Cocks joutui Karjaalla todella tiukoille, sen jälkeen BK napsi kaksi voittoa ja viimeksi tasapelipisteen paikallisvastustaja SIF:n vieraana.

Atlas puolestaan kukisti vuodenvaihteen jälkeen ensimmäisessä ottelussaan jumbojoukkue Akilleksen, mutta sen jälkeen tappiosarakkeeseen on ropissut kolme merkintää peräkkäin.

Joukkueitten kohdatessa lokakuun alussa Karjaalla maalit olivat todella kortilla ja BK vei koitoksen nimiinsä niukasti 18-17. Varsinaista ilotulitusta ei nähty joulukuussa Myyrmäessäkään, kun karjaalaiset hakivat 26-21-voiton.

Vähämaaliset ottelut ovat olleet nimenomaan Atlaksen tavaramerkki tällä kaudella. Kuvaavaa on se, että vaikka BK-46 on vantaalaisia yhdeksän pistettä edellä taulukossa, on Atlas päästänyt vähemmän maaleja tällä kaudella. Tehdyissä maaleissa ero on kuitenkin BK:n eduksi selvä.

Ottelu Karjaalla käynnistyy lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk