Atlas heittämään kapuloita Cocksin rattaisiin

Atlas kohtaa lauantaina tiukan haasteen, kun sarjan kärjessä yksinäisessä ylhäisyydessään kiikkuva Riihimäen Cocks saapuu Myyrmäkeen härkäviikkonsa jälkeen. Tosin myös Atlas on esiintynyt hyvin viime viikkoina ja haastaa kärkijoukkueen tosissaan.

Kotoisessa sarjassa Cocks on nyt pelannut 16 ottelua ilman pistemenetyksiä. Tosin alla on todella tiukka tahti Challenge Cupin ja Baltian liigan myötä. Kundien viisi viimeisintä taistoa on puolestaan tuottanut kaksi voittoa; hyvää on ollut, että kaikki viimeisimmät ottelut ovat olleet tasaisia ja hyviä vääntöjä. Nyt onkin luvassa isoin mahdollinen haaste.

Cocksin laajan ringin sai huomata keskiviikkona HIFK, joka jopa hallitsi avausjaksoa, mutta toisella jaksolla Cocksin ylivoima paljastui selvästi. Joukkue pyöritti lähes kahta täyttä ketjua, ja mikäli jonkun peli ei sujunut, niin uusi mies tuli kokeilemaan. Yksi kenen vireessä ei ollut epäselvyyttä, oli viime aikoina hurjassa vireessä ollut Teemu Tamminen, joka hassutteli kokeneen HIFK-kassari Petter Forsströmin kustannuksella oikein urakalla.

Kokenut Kristo Järve alkaa vetreytyä, kun kevät lähenee. Kristo Voika puolestaan omaa hurjan pommin. Joukkueen vahvuudesta kertoo myös Kristian Janssonin, Antti Rogenbaum, Antti Valon, Nico Rönnbergin sekä Gheorge Safroniin kaltaisen nimet. Cocksin kakkosvalmentaja hyörii Kundeillekin tuttu mies Jaakko Horelli.

Riihimäellä on kuitenkin pistetty merkille Atlaksen yllätysvalmius. Kaksi viikkoa sitten Energia Areenalla Atlas kukisti HC Westin niukasti maalein 27-26 ja viikko sitten hävisi Dickenille Pirkkolassa vain neljän maalin erolla maalein 27-23.

Joukkueiden molemmat kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet Cocksin voittoon. Riihimäen taistot ovat olleet usein yksipuolisia, mutta Myyrmäessä on Kundit pystynyt haastamaan Cocksin muutaman kerran oikein kunnolla. Tämän kauden ensimmäinen kohtaamisen Myyrmäessä Cocks voitti 24-29 (10-15). Riihimäellä päädyttiin 34-17 (18-6) lukemiin.

Ottelu Myyrmäen Urheilutalolla alkaa lauantaina kello 15.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk