Ken Sirenius siirtyy Atlaksen valmennustiimiin

Atlaksen kasvatti ja lähes koko uransa Atlasta aikuisten tasolla edustanut Ken Sirenius siirtyy pelikentiltä valmennustiimiin. Sireniuksen vastuulle Atlas Vantaan valmennuksessa tulee fysiikkavalmennus.

Sirelius_Ken_Atlas1314Loukkaantumisten kanssa paininut Sirenius jättää näin pelikentät, ainakin toistaiseksi ja täydentää Besim Qerimin ja Martin Noodlan valmennustiimiä omalla osaamisellaan.

Juuri fysiikkavalmennus onkin Ken Sireniuksen vahvuuksia. Sirenius on opiskellut urheiluopistolla kolme vuotta, josta valmistunut. Valmennuskoulutuksia Sireniuksella on kuusi, joista kaksi on Ruotsin puolelta. Sirenius omaa myös kansainvälisen personal trainer lisenssin sekä tehnyt käytännön töitä nyt neljä viimeistä vuotta. Sirenius on myös pelaamisen ohella valmentanut käsipallojunioreita lähes koko ikänsä.

Ken Sirenius tulee fysiikkavalmentajan ominaisuudessa muuttamaan nykyistä harjoittelua hiukan ja tulee tekemään fysiikka harjoittelusta juuri käsipalloiluun soveltuvaa. Pulssia tullaan nostamaan sekä haetaan intervallikuntoa harjoittelulla. Samalla tullaan vahvistamaan kaikkia niitä käsipalloilijan kropan kohtia, jotka ovat erityisen vamma alttiita.

– 2016, vastaa Ken Sirenius Atlaksen verkkosivujen mukaan kysymykseen, koska Atlas Vantaa tulee voittamaan Suomen Mestaruuden.

Katso Ken Sireniuksen haastattelu Atlaksen Facebook-sivuilta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk


 

LähiTapiola Veikkaus Turvakolmio Group Hummel Kisakallio Molten Kingi