Atlas – ÅIFK lauantaina Energia Areenalla – tule mukaan tekemään uusi yleisöennätys

Keskiviikkona kauden 2013-14 pistetilinsä avannut Atlas isännöi isänpäiväviikonlopun lauantaina ÅIFK:ta. Ottelu pelataan Energia Areenalla Myyrmäessä ja Atlas kutsuu kaikki käsipallon ystävät todellisen Myyrmäen käsipalloviikonlopun huipentumaan. Viime kaudella vastaava Energia Areenalla pelattu ottelu keräsi uuden SM-liigan yleisöennätyksen 1949 katsojaa – pannaanko Vantaalla ennätykset nyt uusiksi?

Atlas haki keskiviikkona pisteet Akillekselta, vaikka peli ei aivan raiteillaan ollutkaan. Kova loppuveto kuitenkin riitti ja siivitti samalla Kotikylän Kundeja kohti lauantain suurtapahtumaa. Vastaan asettuva ÅIFK puolestaan kärsi keskiviikkona kotonaan tappion HIFK:lle ja näin kumpikin lähtee lauantain kohtaamiseen kahdesta pisteestä.

Myyrmäessä pelataan samanaikaisesti XXI Aktia Vantaa Cup, joka takaa tunnelman jo perjantaista alkaen. Atlaksen luotsi Martin Noodla, jonka oma peliura loppui viime kauden jälkeen, toimii nyt ensimmäistä kauttaan miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Noodla muistaa hyvin viime kauden vastaavan ottelun ja odotukset ovat korkealla.

– Aktia Vantaan Cupin ohella pelattava Atlas-ÅIFK SM-liigapeli on varmaan yksi kiinnostavimmista peleistä koko tällä kaudella liigassa, kun mahdollisesti sellaiseen katsojamäärän ei sarjassa päästä muuten ja samanlaista fiilistä ei usein liigakentillä koe, Noodla hehkuttaa.

– Vaikka sarjataulukossa molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä ns. toisessa päässä, on odotettavissa kiinnostava peli kahden kehittyvän joukkueen kesken ja varmasti kova taistelu luvassa.

Erityinen tunnelma niin joukkueille kuin katsojille

Noodla ennakoi odotettavissa olevan runsaslukuisen yleisön luovan aivan erityisen lähtökohdan ottelulle joukkueitten kannalta.

– Ison pelin meininki on kuitenkin vähän uutta molemmille ja tilanne sikäli erikoisempi kun yleensä, eli etu on varmaan sillä kumpi paineet paremmin kestää ja uuteen tilanteeseen nopeammin tottuu. Toivottavasti viime vuoden hieno tapahtuma on antanut meille pientä etua ja kokemusta vastaavanlaisesta hetkestä ja saadaan palapeli paremmin koottua kun vastustaja. Mutta juuri näiden matsien ja hetkien takia me tätä peliä pelaamme, Noodla painottaa.

Lauantain tapahtuma ei kuitenkaan ole ainutlaatuinen vain joukkueille ja pelaajille, vaan Noodla uskoo myös yleisön saavan hienon ja mieliin painuvan kokemuksen.

– Atlaksen joukkue myös odottaa katsomoon mahdollisimman paljon käsipalloväkeä tekemään illasta suurenmoisen ja saamaan aikaan fiiliksen, jota paikalle saapuneet muistaisivat vielä vuosien kuluttua, Noodla sanoo.

– Ja samalla saisimme hienon tapahtuman kautta mainostettua meidän yhteistä lajiamme ja tekemistämme. Onhan jo nuorten turnaukseen tulossa iso määrä joukkueita Suomesta ja muualta ja he vievät tätä muistoa eteenpäin.

Atlas – ÅIFK lauantaina 9.11. kello 19.00 Energia Areenalla Myyrmäessä. Atlas kutsuu siis kaikki vanhat ja uudet käsipallon ystävät otteluun eli sisäänpääsy on ilmainen.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk