Karjaa

Helander ja Selge palasivat BK-46:n kokoonpanoon

BK-46:n keskiviikkoinen vierailu Riihimäellä päättyi tappioon Cocksille huolimatta hyvästä ensimmäisestä puoliajasta. Karjaalaiset saattoivat kuitenkin iloita kahden pelaajan paluusta kentille.

Oliver Helander pelasi ensimmäisen ottelunsa BK-paidassa puoleen vuoteen ja myös Janis Selge palasi kokoonpanoon polvivamman jäljiltä.

– Oliver oli hyvä niin kauan kuin jaksoi, mutta väsyminen toisella puoliajalla oli ymmärrettävää. Samaa voi sanoa Selgesta, BK-luotsi Christer Lundqvist totesi Västra Nylandille.

Mielenkiintoinen kuluvan kauden debyytti nähtiin myös Cocksin riveissä, kun Suomeen palannut BK-kasvatti Nico Rönnberg pelasi ensimmäisen ottelunsa joukkueen riveissä.

– Hän tuli kentälle kun 15 minuuttia oli pelattu ja kyllähän Cocksin peli muuttui kun hän oli kentällä, Lundqvist sanoi.

– Oli kuitenkin toinen Niko joka nousi eniten esille ottelussa. Niko Leikama otti nimittäin Teemu Tammisen paikan kotijoukkueessa ja teki 13 maalia, osin siitäkin syystä että me ilmeisesti aliarvioimme hänet.