Karjaa

Helander ja Selge palasivat BK-46:n kokoonpanoon

BK-46:n keskiviikkoinen vierailu Riihimäellä päättyi tappioon Cocksille huolimatta hyvästä ensimmäisestä puoliajasta. Karjaalaiset saattoivat kuitenkin iloita kahden pelaajan paluusta kentille.

Oliver Helander pelasi ensimmäisen ottelunsa BK-paidassa puoleen vuoteen ja myös Janis Selge palasi kokoonpanoon polvivamman jäljiltä.

– Oliver oli hyvä niin kauan kuin jaksoi, mutta väsyminen toisella puoliajalla oli ymmärrettävää. Samaa voi sanoa Selgesta, BK-luotsi Christer Lundqvist totesi Västra Nylandille.

Mielenkiintoinen kuluvan kauden debyytti nähtiin myös Cocksin riveissä, kun Suomeen palannut BK-kasvatti Nico Rönnberg pelasi ensimmäisen ottelunsa joukkueen riveissä.

– Hän tuli kentälle kun 15 minuuttia oli pelattu ja kyllähän Cocksin peli muuttui kun hän oli kentällä, Lundqvist sanoi.

– Oli kuitenkin toinen Niko joka nousi eniten esille ottelussa. Niko Leikama otti nimittäin Teemu Tammisen paikan kotijoukkueessa ja teki 13 maalia, osin siitäkin syystä että me ilmeisesti aliarvioimme hänet.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk