Akilles avaa vuoden HIFK:ta vastaan

Edelleen nollakerhossa kuluvalla kaudella majaileva Akilles avaa uuden vuoden kotiottelulla, kun Porvooseen saapuu keskiviikkona vieraaksi HIFK. Vahvan syksyn pelannut HIFK menetti hiukan asemiaan joulun alla ja lähtee nyt hakemaan uutta voittoputkea porvoolaisia vastaan.

HIFK:n otteluohjelma oli joulun alla haastava, mutta neljä perättäistä tappiota oli silti pettymys tähtirinnoille ja samalla tuntuma kärkikolmikkoon pääsi karkaamaan.

Joukkueitten kohdatessa lokakuun loppupuolella Helsingin Urheilutalolla voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä, sillä HIFK latoi taululle peräti lukemat 50-25. Vastaavia murskajaisia porvoolaiset eivät tuon jälkeen ole kuitenkaan kokeneet ja puolustus etenkin tiivistyi selvästi vuoden loppua kohden.

Akilles-hyökkäyksessä paljon on puolestaan jo 107 maalia latoneen Sergiy Shevchenkon varassa, toki Olev Eensalu antaa hyvää taustatukea. Kaksikko onkin viimeistellyt yli puolet joukkueen maaleista tähän mennessä. HIFK:lla maalintekovastuu on jakautunut tasaisemmin Andrei Orelin heitettyä parhaana 73 maalia.

Ottelu Porvoossa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk